Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 02. 08. 2023 - Tatranská Niva pod značkou tami výrobce Tatranská mliekareň v Kežmaroku. 28. 07. 2023 - Etiketa ovčího sýra Pecorino s pistáciemi, který vyrábí rodinná sýrárna Il Fiorino v Toskánsku z mléka ovcí z pobřežní oblasti Maremma. 23. 07. 2023 - Velká trojúhelníková etiketa pro výseč švédského sýra Greve od společnosti Arla. 18. 07. 2023 - Design z krabičky taveného sýra TRIO od rakouské rodinné firmy Woerle s odkazem na jejich program udržitelnosti. 13. 07. 2023 - Italskou specialitu - čerstvý sýr Caciotta fresca - vyrábí v České republice italská rodinná firma Brazzale Moravia v Litovli. Výrobek nese vlajkovou značku Gran Moravia s podpisem ekologicky udržitelného dodavatelského řetězce. 08. 07. 2023 - Drobná etiketa farmářského kozího sýra ze syrového mléka. Vyrábí jej farma - Ferme Linol pod názvem Le Pisé du Lot. Jako farmářský výrobek nese tento výrobek informaci o obsahu tuku jen ve formě sdělení: z plnotučného syrového mléka. 03. 07. 2023 - Etiketa bochníku zrajícího plnotučného sýra Tatranské zlato se značkou tami od Tatranské mlékárny v Kežmaroku. Zajímavostí je drobné logo vpravo "Vyrobené na báze zelenej energie." 28. 06. 2023 - Capriolo rustico, česky "srnec", je název této italské speciality, která je kompozicí měkkého sýra se strouhaným tvrdým sýrem. Výrobcem je sýrárna Caseificio Pezzana. 23. 06. 2023 - Etiketa Balkánského sýra ve slaném nálevu od české mlékárny Madeta. 18. 06. 2023 - Mlékárna Gläserne Molkerei vyrábí tuto novinku v biokvalitě - polotvrdý sýr zrající 220 dní s názvem Kesselmeister v severním Německu. 13. 06. 2023 - Syr Gril - nyní populární sýr na grilování pod značkou Tekov vyrábí na Slovensku Levické mliekárne a.s. 08. 06. 2023 - Drobná etiketa na trojúhelníčkovou porci taveného sýra z Portugalska se značkou Saúde. 03. 06. 2023 - Italská sýrárna Caseificio Castellanu vyrábí tento malý měkký sýr s plísní Penicillium candidum s názvem Giustino Re Tomino. 29. 05. 2023 - Krémový sýr s modrou plísní Royal Blue s vysokou tučností min. 60 % tuku v sušině vyrábí Tatranská mliekareň a. s. v Kežmaroku pod značkou tami. 24. 05. 2023 - Velká etiketa sýru Raclette pod známou francouzskou značkou Entremont. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 |
|
|