Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 04. 12. 2023 - Zrající Kašubský sýr - Kaszebsczi sër - ze senného biomléka pod značkou goBIO. Mléko pochází nejen z ekologického hospodářství, ale dokonce tzv. biodynamického, které musí splňovat ještě další specifické podmínky. 29. 11. 2023 - Etiketa na půl bochníku zrajícího horského sýra Bregenzerwälder Wanderkäse, což by šlo přeložit i jako putovní či procházkový sýr ze sýrárny Bregenzerwald. Sýr se vyrábí z tzv. senného mléka (Heumilch), tedy z mléka krav krmených pouze trávou či senem, což stvrzuje pečetí AMA (rakouská pečeť organizace propagující rakouské produkty). 24. 11. 2023 - Velká etiketa sýra s modrou plísní s názvem Tatranský Rival, který vyrábí Tatranská mliekareň v Kežmaroku užívající značku "tami". 18. 11. 2023 - Francouzský camembert značky Président od společnosti Lactalis nyní také ve verzi z biomléka s ?angažovaným? názvem Bio Engagé a základními komunikovanými hodnotami přímo v hlavním zorném poli etikety: zaručený pobyt krav na čerstvém vzduchu, samostatné farmy, lépe placené mléko (farmářům) a 100% francouzské biomléko. 13. 11. 2023 - Čtvercová etiketa originálního italského sýra s modrou plísní z bůvolího mléka s názvem Blu di bufala, kterou vyrábí společnost Quattro Portoni. 08. 11. 2023 - Španělský tvrdý zrající sýr ze syrového ovčíího mléka El Bosque de la Polvorosa obsahuje 36 g tuku a 24 g bílkovin na 100 g. Výrobcem je společnost Quesos El Pastor, která byla založena v roce 1967 jako malá rodinná sýrárna. Dnes ji vede již druhá generace rodiny a firma se stala jednou z nejznámějších a nejocenovanějších mlékárenských společností ve Španělsku a svoje sýry exportuje do celého světa. 03. 11. 2023 - Klasický design kulaté krabičky taveného sýra Primator od společnosti MADETA, který se nyní vyrábí v závodě v Plané nad Lužnicí. 29. 10. 2023 - Starší etiketa francouzského sýra afinovaného v hroznových výliscích. Vyrobila ho společnost Pedet Freres/Petit Bornand v Horním Savojsku. 24. 10. 2023 - Drobná etiketa na sýr Aperitivo Käse afinovaný italským sektem (Prosecco). Dodavatelem je německá firma Heiderbeck, která je zaměřena na sýrové speciality. 19. 10. 2023 - Queso de Oveja Viejo, španělský tvrdý dlouhozrající sýr vyráběný ze syrového ovčího mléka pod značkou Ibéricos Benito. 14. 10. 2023 - Finský dlouhozrající sýr z kozího mléka se značkou Juustoportti. 09. 10. 2023 - Smetanový sýr, výrobek školní minimlékárny v Kroměříži ke 120. výročí existence školy. 04. 10. 2023 - Malá oválná etiketa na slovenský ručně pletený Korbáčik z Oravy. Vyrábí jej Lenka Kramerová ve Vyšném Kubíně. 29. 09. 2023 - Známá francouzská značka Lou Pérac specializující se na sýry z ovčího mléka na etiketě zdůraznuje, že ovce, jejichž mléko je použito pro tento čistě ovčí sýr Goustal, dostávají krmení bez GMO. Typické pro francouzské sýry je nějaké vyznačení regionu, kde se dotyčný sýr vyrábí, což je i případ této dvoudílné etikety. Goustal je měkký zrající sýr s karamelově zbarvenou kůrkou, k zabarven se používá přírodní karamel. Značka Lou Pérac patří akciové společnosti Société des Caves et des Producteurs Réunis de Roquefort spadající do skupiny Lactalis. 24. 09. 2023 - Etiketa italského taveného krémového sýra pod značkou invernizzi se zajímavým názvem "malé sýry pro růst" navozující spolu s logem, že jsou vhodné pro růst dětí. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 |
|
|