Laktos collection - English version

Novinky

  • NizozemíNizozemí

    27. 01. 2017 - Na trh se dosává stále více porcovaných polotvrdých sýrů. Jednou možností balení jsou krabičky s netypickým skládáním.
  • Česká republikaČeská republika

    22. 01. 2017 - Společnost Madeta každoročně vydává vánoční etiketu. Pro letošní rok je to etiketa na sýr Niva.
  • ŠvýcarskoŠvýcarsko

    17. 01. 2017 - Dávno pryč jsou doby, kdy ve Švýcarsku tvořily naprostou většinu etikety tavených sýrů. V současnosti převládají speciality, jako třeba tento malý sýr, vyrobený z mléka krav Jerseyského plemene.
  • ItálieItálie

    12. 01. 2017 - Porcovaný parmezán je obvykle balený do smrštitelné fólie, která se do sbírky špatně ukládá. Ale vyskytují se i kartony s pěknou grafikou.
  • Bosna a HercegovinaBosna a Hercegovina

    06. 01. 2017 - Do sbírky přibyla i etiketa s náboženským motivem.
  • BelgieBelgie

    31. 12. 2016 - Sýr Herve Dop patří v Belgii k nejoblíbenějším a vyrábějí ho i malé rodinné sýrárny.
  • NěmeckoNěmecko

    26. 12. 2016 - V Hesensku pracuje špičková sýrárna, která vyrábí speciality, které upravuje v průběhu zrání. Vyrobené sýry jsou výjimečnou chutí, ale také patří k těm nejdražším na trhu.
  • Velká BritánieVelká Británie

    21. 12. 2016 - Anglické etikety se mění, nastupuje určitá strohost a funkčnost. Uplatňuje se u velkých i malých firem.
  • PolskoPolsko

    16. 12. 2016 - Do kolekce polských sýrů ve sbírce přibývají i farmářské etikety.
  • BelgieBelgie

    11. 12. 2016 - Pokud budete mít štěstí a dostanete odpověď na svou žádost o etikety, získáte etikety s hezkou grafikou.
  • FrancieFrancie

    06. 12. 2016 - Francouzské etikety se dobře řadí podle euročísla, uvedeného oválku s uvedením departmentu a výrobce. Mají ho i drobné etikety, ale jak je vidět, naporti tomu na velké etiketě číslo není.
  • Spojené státy americkéSpojené státy americké

    01. 12. 2016 - Společnost Lactalis rozšiřuje svou působnost i v zámoří. Ve státě New york v sýrárně Sorrento vyrábí sýry italského typu.
  • KanadaKanada

    26. 11. 2016 - Společnost BEL vyrábí svůj úspěšný čerstvý sýr Boursin přímo v Kanadě.
  • Česká republikaČeská republika

    21. 11. 2016 - Tradiční olomoucké tvarůžky u nás vyrábí firma A. W. Loštice. Je to firma s opravdu dlouho tradicí, jak dokazuje jubilejní etiketa.
  • Česká republikaČeská republika

    16. 11. 2016 - Jak jsem (ne)založil malou farmu aneb fiktivní (?) příběh začínajícího chovatele: Unaven ruchem velkoměsta jsem nechal svůj městský byt dětem a za většinu úspor si koupil chalupu na samotě u lesa. Vlastně malý stateček za vesnicí na okraji Jeseníků, se stodolou a pár chlívky, kousek pole hned za chalupou, za polem, hned pod lesem krásná louka plná květin a šťavnaté trávy. Prostě ráj.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 |

Novinky
Francie
Francie
12. 05. 2024: Celá novinka

Kanada
Kanada
07. 05. 2024: Celá novinka

Polsko
Polsko
02. 05. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
27. 04. 2024: Celá novinka

Slovensko
Slovensko
22. 04. 2024: Celá novinka

Irsko
Irsko
17. 04. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz