Laktos collection - English version

Novinky

  • Česká republikaČeská republika

    24. 03. 2025 - Etiketka pro bio čerstvý sýr Žervé z malé faremní mlékárny Hospodářství pod Strážným vrchem - Merboltice v Českém Středohoří. Farmu vedou v režimu ekologického hospodaření Jindra a Ondřej Šancovi od roku 2005 a vyrábějí převážně čerstvé sýry z kozího a kravského biomléka.
  • FrancieFrancie

    19. 03. 2025 - Známý francouzský měkký zrající sýr Brillat-Savarin, zde vyrobený z pasterovaného mléka ve faremní sýrárně Juchy, nese evropskou pečeť chráněného zeměpisného označení. Sýr má vysoký obsah tuku, 72 % tvs., což mu dává vysokou jemnoust a lahodnost chuti. V této sýrárně se výroba sýra Brillat-Savarin provádí ručně. Místo výroby je v malé obci Lizines, která se nachází asi 80 km jihovýchodně od Paříže.
  • ItálieItálie

    14. 03. 2025 - Etiketa tvrdého zrajícího sýra značky Luis Trenker vyrobeného z horského mléka Jižního Tyrolska na severu Itálie.
  • NorskoNorsko

    09. 03. 2025 - Dovre je název norského zrajícího sýra brie, který vyrábí velká norská mlékárenská společnost TINE v malé sýrárně s pouhými 13 zaměstnanci v obci Dovre.
  • FrancieFrancie

    04. 03. 2025 - Etiketa poloměkkého sýra typu Saint-Paulin s názvem Claudette pod značkou Claudel od francouzské firmy pro import do USA firmou Otto Rot a Comp. se sídlem v New Jersey. Značku Claudel používá francouzský mlékárenský gigant Lactalis (dříve Besnier) od roku 1985, kdy dokončil akvizici firmy Claudel Roustand Galac.
  • FrancieFrancie

    27. 02. 2025 - Velká dělená etiketa určená na koláč sýra brie pod značkou Cathedral Brie, který byl vyroben ve Francii pro trh v USA, konkrétně pro americkou společnost ANCO Foods. Tento sýr má velmi vysoký obsah tuku v sušině - 60 %, takže se pyšní označením "double creme".
  • SlovenskoSlovensko

    22. 02. 2025 - Zlatý Klátov je tvrdý zrající sýr vyrobený z biomléka ve společnosti Školské hospodárstvo - Búšlak v obci Dunajský Klátov na jižním Slovensku. Sýr je dlouhozrající, min. 12 měsíců, a obsahuje 48 % tuku v sušině. Na světové výstavě sýrů 2023-24 obdržel vysoké ocenění World Cheese Awards - Gold. Uvedená společnost prodává svoje mléčné bio výrobky pod značkou Zelený Klátov, hlavním výrobním programem jsou jogurty.
  • USAUSA

    17. 02. 2025 - Obdélníková etiketa na velkoobchodní balení sýrů značky Dinner Bell Creamery od americké družstevní společnosti AMPI. Tato společnost se sídlem v Minesotě patří mezi největší družstevní společnosti v USA. Zastřešuje mléčné farmy tzv. Středozápadu USA, konkrétně ze států Wisconsin, Minnesota, Iowa, Nebraska, Jižní Dakota a Severní Dakota. Dlouhodobě se zaměřuje na výrobu sýrů, másla a sušeného mléka. Značku Dinner Bell Creamery začala používat teprve v roce 2019.
  • KanadaKanada

    12. 02. 2025 - Kruhová fólie na sýr nesoucí známou francouzskou značku Bresse Bleu, ale v tomto případě od kanadské sýrařské společnosti Fromagerie Cayer. Tuto sýrárnu v roce 2000 koupila velká kanadská společnost Saputo.
  • FrancieFrancie

    07. 02. 2025 - L´Imperial de Champagne je velmi tučný sýr s 55 % tuku, který vyrobila sýrárna Fromagerie des Vignottes v Pansey.
  • NorskoNorsko

    02. 02. 2025 - Design etikety na Geitost, norský bílý kozí sýr se značkou Snofrisk od společnosti TINE.
  • FrancieFrancie

    28. 01. 2025 - Etiketa francouzského faremního sýra Munster z hornaté oblasti Vysokých Vogéz v severovýchodní Francii. Jako výrobce je uveden Christian Fah.
  • Velká BritánieVelká Británie

    23. 01. 2025 - Ilchester je známou značkou sýrů z britských ostrovů, v tomto případě je na etiketě oblíbeného anglického sýra Wensleydale s brusinkami. Ilchester Cheese Company se od svého začátku specializuje na ochucování britských sýrů nejrůznějšími ingrediencemi. Značka Ilchester i společnost samotná patří od roku 2008 norské mlékárenské skupině TINE.
  • ArgentinaArgentina

    18. 01. 2025 - Design víčka argentinského taveného roztíratelného sýra Queso Untable společnosti Verónica, která má sídlo v Buenos Aires. Společnost má tři výrobní závody a vyrábí širokou škálu mléčných výrobků pro domácí trh i na export.
  • FrancieFrancie

    13. 01. 2025 - Las Ferme du Pont des Loups je faremní sýrárna v Saint-Aubin na severu Francie, proto svoje výrobky označuje červeným logem Výrobek severu. Čvercová etiketa patří výrobku Le Rouchi s šalotkou, který se vyrábí z plnotučného kravského mléka. Jedná se o měkký zrající sýr s omývanou kůrkou. Farma kromě jiných vyrábí především sýry Maroiles, které jsou pro tento kraj typické.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 |

Novinky
Česká republika
Česká republika
24. 03. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
19. 03. 2025: Celá novinka

Itálie
Itálie
14. 03. 2025: Celá novinka

Norsko
Norsko
09. 03. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
04. 03. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
27. 02. 2025: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz