Laktos collection - English version

Novinky

  • USAUSA

    01. 06. 2020 - Etiketa tohoto extra vyzrálého čedaru - deklarujícího 2 roky zrání - odráží trend posledních let obohacovat sortiment zrajících sýrů jejich archivními variantami. Uvedený kanadský čedar se značkou Black Diamond distribuuje na americkém trhu firma Dan Carter z Wisconsinu.
  • RakouskoRakousko

    27. 05. 2020 - Tento sýr z mléka z horských pastvin (alm) s bylinkami s logem Almsenner vyrábí alpská sýrárna Kaiserwinkl Sennerei Kössen patřící známější alpské mlékárně Pinzgau Milch. Její počátky sahají do roku 1934, kdy se 25 tamních rolníků sdružilo do mlékárenského družstva, zatímco podnik vyrábějící mléčné výrobky na horské salaši v Kössenu vznikl v roce 1939. Obě mlékárny od sebe dělí několik horských hřebenů, Pinzgau Milch sídlí v Maishofenu blízko známého alpského střediska Zell am See. Mlékárenská společnost zpracovává pouze mléko od sedláků z okolních horských pastvin, přibližně 60 % produkce je bio.
  • JaponskoJaponsko

    22. 05. 2020 - Lákavý obal slibující lahodné spojení malin, čokolády a smetany neskrývá dezert, ale pro nás daleko prozaičtější výrobek: kostičky taveného sýra. Pod mezinárodní značkou Philadelphia jej vyrábí japonská pobočka amerického potravinářského koncernu Kraft Heinz Company. Sladké, často ovocné příchutě tavených sýrů jsou pro Dálný Východ typické, ikdyž se s nimi můžeme setkat i v produkci ruských či ukrajinských výrobců.
  • AustrálieAustrálie

    17. 05. 2020 - Krémový "Double Brie" s vyšším obsahem tuku vyrábí mlékárna King Island Dairy pouze z mléka krav pasoucích se na ostrově King Island patřícímu k Tasmánii. Na etiketě vidíme v typickém logu firmy i maják na mysu, který je součástí názvu tohoto konkrétního výrobku: Cape Wickham.
  • NěmeckoNěmecko

    12. 05. 2020 - Bio polotvrdý sýr s medvědím česnekem vyrábí pod značkou besser BIO dolnobavorská sýrárna Innstolz Käserwerk Roiner. Jejich etikety se značkou besser BIO zdobí již několik let pěkný rustikální design připomínající dřevoryt.
  • Česká republikaČeská republika

    07. 05. 2020 - Design čerstvého sýra typu žervé pro děti s názvem Žervinka, který vyrábí společnost Laktos.
  • Jižní KoreaJižní Korea

    02. 05. 2020 - Dětské balení taveného sýra s jahodovou příchutí, který vyrábí největší jihokorejská mlékárenská společnost Seoul Milk. Byla založena v roce 1937 jako družstvo producentů mléka, jímž zůstává dodnes. Má několik výrobních závodů, sídlo společnosti je v Soulu. Hlavním výrobním programem jsou ochucená mléka (jichž je také významným exportérem), ale dělají i širší sortiment: máslo, sýry, jogurty apod.
  • ŘeckoŘecko

    27. 04. 2020 - Tvrdý sýr Graviéra patří v Řecku k nejoblíbenějším sýrům. Tato etiketa patří verzi z ovčího biomléka, kterou pod značkou BIO FARM prodává řecká společnost Biofarma.
  • SlovenskoSlovensko

    22. 04. 2020 - Jednoduchá etiketa faremního výrobce SHR Oĺga Apoleníková se značkou Salaš Pružina na sýru "100% Ovčia Bryndza Salašnícka", který svojí výbornou kvalitou získal letos diplom na Celostátních přehlídkách sýrů Praha 2020.
  • Velká BritánieVelká Británie

    17. 04. 2020 - Oblíbenou anglickou kombinaci sýra s alkoholem představuje etiketa čedaru Glenphilly se sladovou whisky. Vyrábí jej anglická společnost Ilchester Cheese Co. Ltd., která se již od svého založení v roce v roce 1962 specializuje místo přímé výroby přírodních sýrů na jejich kombinování s nejrůznějšími přísadami.
  • Česká republikaČeská republika

    12. 04. 2020 - Etiketa polotvrdého zrajícího sýra Raclette k rozpékání vyrábí Farma Bláto. Pěkně řešená grafika i s povinnými texty na minimálním prostoru etikety, image faremního sýra podtrhuje design s vybraným typem a barvou papíru.
  • FrancieFrancie

    07. 04. 2020 - Vykrajovaná etiketa z jemného papíru pokládaná na měkký zrající sýr s omývanou kůrkou. Tento sýr s názvem Fleurs d´Anjou, tedy "Květy z Anjou" má uvnitř jemnou rozplývavou texturu a naoranžovělou kůru s jemně prokvétající bílou plísní. Z biomléka jerseyských krav jej vyrábí mlékárna Bernard Gaborit, která se specializuje na výrobu mléčných výrobků z ekologicky chovaných jerseyských krav, koz a ovcí.
  • ItálieItálie

    02. 04. 2020 - Tavený sýr Formaggino BIO od severoitalské společnosti inalpi. Pro ni je typické, že u všech svých mléčných výrobků hrdě deklaruje zaručený původ mléka z oblasti Piemontu. A to nejen u zrajících sýrů, ale také u sýrů tavených a dokonce i u sušeného mléka.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    28. 03. 2020 - Čerstvý kozí sýr Santa Gadea z bio mléka pochází z oblasti Burgosu. Jak je vidět, sýr určený též k exportu má kromě domácí španělské značky bio produktů též značky nejvýznamnějších exportních trhů - francouzskou, americkou a německou.
  • RakouskoRakousko

    23. 03. 2020 - Emmentaler pod značkou Bio Wiesen Milch (Luční mléko) dodává na trh rakouská společnost Kärntnermilch. Všechny výrobky s touto značkou jsou vyrobeny z mléka, které musí splňovat nadstandardní parametry ekologické produkce, z nichž je klíčové dominantní zastoupení pastvy, tedy trávy a v zimě sena z ekologicky obbhospodařovaných luk a pastvin v krmné dávce dojnic.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 |

Novinky
USA
USA
01. 06. 2020: Celá novinka

Rakousko
Rakousko
27. 05. 2020: Celá novinka

Japonsko
Japonsko
22. 05. 2020: Celá novinka

Austrálie
Austrálie
17. 05. 2020: Celá novinka

Německo
Německo
12. 05. 2020: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
07. 05. 2020: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz