Laktos collection - English version

Novinky

  • Česká republikaČeská republika

    17. 11. 2019 - Archivní ovčí gouda z faremní sýrárny Horní Dvorce doplňuje celý sortiment sýrů s designem obalů působivě kombinujícím přebal z vlnité lepenky s etiketami.
  • ItálieItálie

    12. 11. 2019 - Crescenza je tradiční italský čerstvý měkký sýr s vysokým obsahem tuku typický pro oblasti Lombardie, Piedmontu a Veneta. Tento konkrétní sýr je z kozího mléka ze sýrárny 3B latte caseificio v Lombardii.
  • AustrálieAustrálie

    07. 11. 2019 - Etiketa sýra se značkou Linden Valley nese vyobrazení klokana, které se inspirovalo prastarými tzv. Rentgenovými malbami australských domorodců, které vytvořili na skalních stěnách. Výrobek patří do kolekce sýrů s příchutěmi, v tomto případě se jedná o lesní plody.
  • USAUSA

    02. 11. 2019 - Stará etiketa sýra typu Port du Salut se značkou Red Rooster z Maywille ve Wisconsinu, který je hlavním "mléčným" státem USA.
  • FrancieFrancie

    28. 10. 2019 - Nápaditý design farmářského kozího sýra z Pyrenejí. Jedná se o bio produkt ze syrového plnotučného kozího mléka. Logo AB je francouzská značka pro výrobky ekologického zemědělství.
  • SlovenskoSlovensko

    23. 10. 2019 - Papírový přebal na bloček tvrdého sýra Vrchár, který zraje minimálně 6 měsíců. Tradičním výrobcem této speciality je Liptovská mliekáreň v Liptovském Mikuláši, která nyní patří do společnosti SAVENCIA fromage & dairy. Sýry se vyrábějí z mléka krav, které se pasou od jara do podzimu na horských pastvinách.
  • RakouskoRakousko

    18. 10. 2019 - Bio sýr s pískavicí ze senného mléka pochází z tyrolské sýrárny Plangger.
  • ItálieItálie

    13. 10. 2019 - La Tur - etiketa zrajícího sýra vyrobeného italské sýrárně Caseificio dell´Alte Langa.
  • AustrálieAustrálie

    08. 10. 2019 - Etiketa extra smetanového brie - Double Brie - s 60 % tvs., který se vyrábí v Tasmánii pod značkou Tasmanian Heritage. Firma se specializuje na plísňové sýry a jak uvádí na svých stránkách, za svůj vznik vděčí českému sýraři panu Milanu Vyhnálkovi, který emigroval do Austrálie a na Tasmánii založil v roce 1956 výrobu evropských sýrových specialit.
  • FrancieFrancie

    03. 10. 2019 - Sýr s chráněným označením původu, který může nést tento název jen pokud se vyrábí v Savojsku a Horním Savojsku za přesně vymezených podmínek včetně použití mléka jen od tří konkrétních plemen krav. Název je odvozen od horského masivu Bauges. Sýr s touto etiketou vyrábí mlékařské družstvo v Lescheraines v Savojských Alpách.
  • Velká BritánieVelká Británie

    28. 09. 2019 - Čedar ochucený přídavkem skotské whisky Laphroaig ze skotského ostrova Kintyre.
  • FrancieFrancie

    23. 09. 2019 - Sýr ze syrového kravského mléka z cisterciáckého opatství Sept-Fons ve střední Francii. Klášter v místě byl založen již ve 12. století. Sýr v moderní době byl však spásným nápadem jednoho z mnichů až v roce 2009, kdy vzhledem k tehdy nízké ceně mléka a rostoucím nákladům řešili, zda s chovem krav na mléko nepřestat. Sýr je afinován v Germalynu - jemně mletých pšeničných klíčcích.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    18. 09. 2019 - Sýr z pasterovaného směsného mléka kravského a ovčího, který se vyráběl v mlékárně Rofer ve městě Pola de Gordon ve Lvích horách na severozápadě Španělska. Tato etiketa byla určená pro italský trh.
  • Česká republikaČeská republika

    13. 09. 2019 - Krásná etiketa bochníku archivního sýra, který letos získat druhé místo v soutěži Mlékárenský výrobek roku 2019.
  • FrancieFrancie

    08. 09. 2019 - Měkký sýr s omývanou kůrkou má silnou chuť i aroma. Livarot Saint Hilaire má chráněné označení původu, vyrábí se v Briouze v Normandii.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 |

Novinky
Česká republika
Česká republika
17. 11. 2019: Celá novinka

Itálie
Itálie
12. 11. 2019: Celá novinka

Austrálie
Austrálie
07. 11. 2019: Celá novinka

USA
USA
02. 11. 2019: Celá novinka

Francie
Francie
28. 10. 2019: Celá novinka

Slovensko
Slovensko
23. 10. 2019: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz