Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 10. 01. 2018 - Polsko nemá mnoho starých etiket s hezkým grafickým zpracováním. Do sbírky
jsme získali jednu z nich. 05. 01. 2018 - Tuto reklamu si zadala tavírna sýrů v Savojsku. V současnosti jí vlastní
společnost LACTALIS. 31. 12. 2017 - Sýrárna Willimer patří k největším v této zemi. V posledním období začala
používat nové etikety. 26. 12. 2017 - Originální camembert vyrábí firma Lessay v Manche v Normandii. Tato etiketa není pro firmu typická. 21. 12. 2017 - Příležitostné etikety se objevují k různým příležitostem, nemohou chybět pro svátky, které se vyznačují velkou spotřebou jídla a tedy i sýrů. Není jich mnoho a těžko se o nich píše článek, spíš jde o ukázku několika kusů ze sbírky. 16. 12. 2017 - Společnost BEL zahájila výrobu tavených sýrů na Ukrajině. 11. 12. 2017 - Další grafické zobrazení dojnice ve fantazii grafika. 06. 12. 2017 - Další farmářskou sýrárnou je Vařejkův dvůr v Meziboří. Vyrábí několik druhů
sýrů, etikety si tisknou sami. 01. 12. 2017 - Další známou značkou společnosti Savencie je COEUR DE LION. Má už více, než
150 variant etiket. 26. 11. 2017 - Sběrateli jsou vyhledávány hlavně současné etikety s číslem výrobny. Ale
objevují se i etikety starší, které chybí i ve velkých sbírkách. 21. 11. 2017 - Elegance a kvalitní tisk je pro francouzské sýry charakteristická. 16. 11. 2017 - Farma pod kopcem u Rychnova pod Kněžnou vyrábí sýry z kravského a Kozího
mléka. 11. 11. 2017 - Etikety s určením doby vydání jsou spíš výjimkou. V roce 2016 vydaly sýrárny
v Normandii sérii 6 etiket se značením roku. Šlo zřejmě o obchodní akci. 06. 11. 2017 - Obchodní značka Croisés patří mezi nejznámější ve Francii a etikety s touto
značkou je už slušná složka. Pro tuto značku vyrábí přes 15 sýráren. 01. 11. 2017 - Ocenění
Kurátorovi sbírky Laktos Collection Ladislavu Liklerovi byl 19. října 2017 udělen titul "Rytíř české chuti". Titul se uděluje v rámci akce "Česká chuťovka", která probíhá pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republika pana Milana Štěcha a ministra zemědělství Ing. Mariana Jurečky. Titul je předáván ve Slavnostním sále Senátu ČR za přítomnosti firem, jejichž výrobky dostaly ocenění za jakost, členů senátu a novinářů. Kurátorovi sbírky Laktos Collection Ladislavu Liklerovi byl 19. října 2017 udělen titul "Rytíř české chuti". Titul se uděluje v rámci akce "Česká chuťovka", která probíhá pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republika pana Milana Štěcha a ministra zemědělství Ing. Mariana Jurečky. Titul je předáván ve Slavnostním sále Senátu ČR za přítomnosti firem,
jejichž výrobky dostaly ocenění za jakost, členů senátu a novinářů.
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 |
|
|