Laktos collection - English version

Novinky

  • ItálieItálie

    05. 07. 2013 - Do evropského rejstříku zapsán tisící název potraviny se značkou kvality.

    Tisícím produktem, jehož název (CHOP) 15. 2. zaregistrovala Komise v rámci označování kvalitních zemědělských produktů a potravin, se stal italský ovčí sýr "Piacentinu Ennese".

    Celý článek

  • Česká republikaČeská republika

    27. 06. 2013 - Společnost Laktos vydala sérii čtyř privátních víček bna sýr žervé. Vedle základní chuti obsahuje i tři neobvyklé příchutě: klobásu, dijonskou hořčici a sušená rajčata.
  • Burkina FasoBurkina Faso

    19. 06. 2013 - Chov skotu je rozšířený, ale pravděpodobně existuje jenom zpracování mléka na farmách. Je známa jedna přivezená etiketa.
  • EtiopieEtiopie

    11. 06. 2013 - O zpracování mléka není nic známo, jediná etiketa ve ve sbírce Jaromíra Lebla.
  • SúdánSúdán

    04. 06. 2013 - Etiketa pochází z farmy, která zpracovává kravské mléko na čerstvý sýr.
  • Severní Korea (KLDR)Severní Korea (KLDR)

    27. 05. 2013 - Ve sbírkách jsou známy dvě etikety z minulých let.
  • KuvajtKuvajt

    19. 05. 2013 - Pokud je etiketa na sýr vyrobený v Kuvajtu, pracuje tam tavírna.
  • Česká republikaČeská republika

    11. 05. 2013 - Sbírky s.e., které sledují i historii mlékárenství, obsahují i pohlednice mlékáren. Mezi nové přírůstky do Laktos Collection patří i tato zajímavá pohlednice z Jenče (asi 1910).
  • FrancieFrancie

    04. 05. 2013 - Pod názvem BREBIOU vyrábí sýrárna v Juranconu výborný ovčí sýr. Vyrábí se v několika velkostech a tak jeho etikety již tvoří pěknou řádku ve sbírce.
  • Česká republikaČeská republika

    26. 04. 2013 - Společnost Laktos as. uvedla na trh nová víčka na oblíbený jemný tavený sýr ve vaničkách. Sérii tvoří čtyři kusy.
  • NěmeckoNěmecko

    18. 04. 2013 - Jednou z nejstarších etiket tavených sýrů je datována rokem 1923 a patří sýrárně Wiedermann ve Pangen. Je ve sbírce Heinz Boltshauser ze Švýcarska.
  • 222. výročí sýru camembert

    11. 04. 2013 - Z největší sbírky sýrových etiket a dokumentů o mlékárenství Laktos Collection byla pro veřejnost připravena již třetí výstava. Tentokrát je věnována jednomu z králů sýrů, francouzskému camembertu. Patří k nemnoha druhům sýrů, u kterých je znám přesně rok jejich vzniku. U tohoto sýra je to rok 1791, tedy dva roky po francouzské revoluci, a letos je tomu právě 222 let.
  • RumunskoRumunsko

    05. 04. 2013 - Rumunské etikety přibývají do sbírek pomalu, ale to neznamená, že nejsou. Jejich zlepšenou kvalitu ukazuje jejich ukázka ze sbírky Ing. Jiřího Medka.
  • Česká republikaČeská republika

    22. 03. 2013 - Společnost Moravia Lacto uvedla na trh novou sérii zdařilých samolepek pro celý sortiment sýrů.
  • Sýrová etiketa roku 2012Sýrová etiketa roku 2012

    14. 03. 2013 - V anketě o nejlepší sýrovou etiketu za rok 2012 zvítězil obal na Klášterní sýr a.s. MADETA.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |

Novinky
Švýcarsko
Švýcarsko
17. 04. 2018: Celá novinka

Itálie
Itálie
12. 04. 2018: Celá novinka

Německo
Německo
07. 04. 2018: Celá novinka

Francie
Francie
02. 04. 2018: Celá novinka

Belgie
Belgie
28. 03. 2018: Celá novinka

Francie
Francie
23. 03. 2018: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz