Laktos collection - English version

Novinky

  • JaponskoJaponsko

    01. 07. 2020 - Kulatá krabička pro tavené trojúhelníčky od velké japonské mlékárenské společnosti Meiji.
  • Česká republikaČeská republika

    26. 06. 2020 - Ambrosia: exportní design obalu sýra typu halloumi, který v novém výrobním provoze v Krásné Hoře nad Vltavou vyrábí společnost Laktos. Pro český trh se tento sýr, který pro svou kvalitu již získal mnohá ocenění, vyrábí pod značkou Allami.
  • DánskoDánsko

    21. 06. 2020 - Etiketa dánského sýru s modrou plísní nazvaného Danish Blue pod značkou Rosenborg, který dánská společnost Arla Foods exportuje do celého světa. Tento sýr se vyznačuje silnou až ostřejší chutí, také díky delší době zrání - až 60 dní.
  • BulharskoBulharsko

    16. 06. 2020 - Obal na originální zamražený čerstvý sýr z ovčího biomléka od firmy Kondov. Jedná se o renomovaného bulharského výrobce mléčných bio výrobků se zaměřením na sýry z kozího, ovčího i kravského biomléka, které již exportuje do mnoha zemí celého světa. Tento výrobek představuje další krok k rozšíření exportů čerstvých sýrů do vzdálenějších teritorií díky zdokonalené technice zamražení čerstvého sýra takovým způsobem, že po rozmražením není postižena ani chuť ani konzistence.
  • Česká republikaČeská republika

    11. 06. 2020 - Bio výrobek z faremní produkce - Dvorský kozí tvaroh, který vyrábí Jan Dvorský v Olešence u Přibyslavi. Vedle českého bio loga "zebry" a evropského "lístku" zdobí design také logo regionálního výrobku, v tomto případě Vysočiny.
  • Velká BritánieVelká Británie

    06. 06. 2020 - Etiketa velké faremní sýrárny Lye Cross Farm na vzrálý bio čedar z mléka od krav 100% krmených trávou. Aby to spotřebitelům bylo 100% jasné, na výrobku jsou ještě další certifikační značky: Certifikováno, že krávy byly krmeny trávou, Schváleno tvrzení o welfare zvířat a Pastva pro život. A pro jistotu se tvrzení o 100% krmení trávou ještě jednou zopakuje v hlavním textu s dovětkem, že krávy jsou chovány bez používání antibiotik, což je vlastně jedna z podmínek ekologického chovu. Doplňkem je logo Asociace ekologického hospodaření s půdou a tvrzení, že výrobek je vhodný pro vegetariány, čili při výrobě se nepoužívá živočišné syřidlo.
  • USAUSA

    01. 06. 2020 - Etiketa tohoto extra vyzrálého čedaru - deklarujícího 2 roky zrání - odráží trend posledních let obohacovat sortiment zrajících sýrů jejich archivními variantami. Uvedený kanadský čedar se značkou Black Diamond distribuuje na americkém trhu firma Dan Carter z Wisconsinu.
  • RakouskoRakousko

    27. 05. 2020 - Tento sýr z mléka z horských pastvin (alm) s bylinkami s logem Almsenner vyrábí alpská sýrárna Kaiserwinkl Sennerei Kössen patřící známější alpské mlékárně Pinzgau Milch. Její počátky sahají do roku 1934, kdy se 25 tamních rolníků sdružilo do mlékárenského družstva, zatímco podnik vyrábějící mléčné výrobky na horské salaši v Kössenu vznikl v roce 1939. Obě mlékárny od sebe dělí několik horských hřebenů, Pinzgau Milch sídlí v Maishofenu blízko známého alpského střediska Zell am See. Mlékárenská společnost zpracovává pouze mléko od sedláků z okolních horských pastvin, přibližně 60 % produkce je bio.
  • JaponskoJaponsko

    22. 05. 2020 - Lákavý obal slibující lahodné spojení malin, čokolády a smetany neskrývá dezert, ale pro nás daleko prozaičtější výrobek: kostičky taveného sýra. Pod mezinárodní značkou Philadelphia jej vyrábí japonská pobočka amerického potravinářského koncernu Kraft Heinz Company. Sladké, často ovocné příchutě tavených sýrů jsou pro Dálný Východ typické, ikdyž se s nimi můžeme setkat i v produkci ruských či ukrajinských výrobců.
  • AustrálieAustrálie

    17. 05. 2020 - Krémový "Double Brie" s vyšším obsahem tuku vyrábí mlékárna King Island Dairy pouze z mléka krav pasoucích se na ostrově King Island patřícímu k Tasmánii. Na etiketě vidíme v typickém logu firmy i maják na mysu, který je součástí názvu tohoto konkrétního výrobku: Cape Wickham.
  • NěmeckoNěmecko

    12. 05. 2020 - Bio polotvrdý sýr s medvědím česnekem vyrábí pod značkou besser BIO dolnobavorská sýrárna Innstolz Käserwerk Roiner. Jejich etikety se značkou besser BIO zdobí již několik let pěkný rustikální design připomínající dřevoryt.
  • Česká republikaČeská republika

    07. 05. 2020 - Design čerstvého sýra typu žervé pro děti s názvem Žervinka, který vyrábí společnost Laktos.
  • Jižní KoreaJižní Korea

    02. 05. 2020 - Dětské balení taveného sýra s jahodovou příchutí, který vyrábí největší jihokorejská mlékárenská společnost Seoul Milk. Byla založena v roce 1937 jako družstvo producentů mléka, jímž zůstává dodnes. Má několik výrobních závodů, sídlo společnosti je v Soulu. Hlavním výrobním programem jsou ochucená mléka (jichž je také významným exportérem), ale dělají i širší sortiment: máslo, sýry, jogurty apod.
  • ŘeckoŘecko

    27. 04. 2020 - Tvrdý sýr Graviéra patří v Řecku k nejoblíbenějším sýrům. Tato etiketa patří verzi z ovčího biomléka, kterou pod značkou BIO FARM prodává řecká společnost Biofarma.
  • SlovenskoSlovensko

    22. 04. 2020 - Jednoduchá etiketa faremního výrobce SHR Oĺga Apoleníková se značkou Salaš Pružina na sýru "100% Ovčia Bryndza Salašnícka", který svojí výbornou kvalitou získal letos diplom na Celostátních přehlídkách sýrů Praha 2020.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 |

Novinky
Francie
Francie
14. 09. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
09. 09. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
04. 09. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
30. 08. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
25. 08. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
20. 08. 2020: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz