Laktos collection - English version

Novinky

  • ŠpanělskoŠpanělsko

    09. 12. 2023 - Tvrdý a velmi tučný ovčí sýr s přídavkem letních lanýžů s názvem Zlatý ovčí: Brebis d´Or. 100 g sýra obsahuje 36 g tuku a kromě lanýžů je do sýru také přidáno lanýžové aroma. Sýr vyrábí známá španělská sýrárna Quesos El Pastor v regionu Zamora.
  • PolskoPolsko

    04. 12. 2023 - Zrající Kašubský sýr - Kaszebsczi sër - ze senného biomléka pod značkou goBIO. Mléko pochází nejen z ekologického hospodářství, ale dokonce tzv. biodynamického, které musí splňovat ještě další specifické podmínky.
  • RakouskoRakousko

    29. 11. 2023 - Etiketa na půl bochníku zrajícího horského sýra Bregenzerwälder Wanderkäse, což by šlo přeložit i jako putovní či procházkový sýr ze sýrárny Bregenzerwald. Sýr se vyrábí z tzv. senného mléka (Heumilch), tedy z mléka krav krmených pouze trávou či senem, což stvrzuje pečetí AMA (rakouská pečeť organizace propagující rakouské produkty).
  • SlovenskoSlovensko

    24. 11. 2023 - Velká etiketa sýra s modrou plísní s názvem Tatranský Rival, který vyrábí Tatranská mliekareň v Kežmaroku užívající značku "tami".
  • FrancieFrancie

    18. 11. 2023 - Francouzský camembert značky Président od společnosti Lactalis nyní také ve verzi z biomléka s ?angažovaným? názvem Bio Engagé a základními komunikovanými hodnotami přímo v hlavním zorném poli etikety: zaručený pobyt krav na čerstvém vzduchu, samostatné farmy, lépe placené mléko (farmářům) a 100% francouzské biomléko.
  • ItálieItálie

    13. 11. 2023 - Čtvercová etiketa originálního italského sýra s modrou plísní z bůvolího mléka s názvem Blu di bufala, kterou vyrábí společnost Quattro Portoni.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    08. 11. 2023 - Španělský tvrdý zrající sýr ze syrového ovčíího mléka El Bosque de la Polvorosa obsahuje 36 g tuku a 24 g bílkovin na 100 g. Výrobcem je společnost Quesos El Pastor, která byla založena v roce 1967 jako malá rodinná sýrárna. Dnes ji vede již druhá generace rodiny a firma se stala jednou z nejznámějších a nejocenovanějších mlékárenských společností ve Španělsku a svoje sýry exportuje do celého světa.
  • Česká republikaČeská republika

    03. 11. 2023 - Klasický design kulaté krabičky taveného sýra Primator od společnosti MADETA, který se nyní vyrábí v závodě v Plané nad Lužnicí.
  • FrancieFrancie

    29. 10. 2023 - Starší etiketa francouzského sýra afinovaného v hroznových výliscích. Vyrobila ho společnost Pedet Freres/Petit Bornand v Horním Savojsku.
  • NěmeckoNěmecko

    24. 10. 2023 - Drobná etiketa na sýr Aperitivo Käse afinovaný italským sektem (Prosecco). Dodavatelem je německá firma Heiderbeck, která je zaměřena na sýrové speciality.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    19. 10. 2023 - Queso de Oveja Viejo, španělský tvrdý dlouhozrající sýr vyráběný ze syrového ovčího mléka pod značkou Ibéricos Benito.
  • FinskoFinsko

    14. 10. 2023 - Finský dlouhozrající sýr z kozího mléka se značkou Juustoportti.
  • Česká republikaČeská republika

    09. 10. 2023 - Smetanový sýr, výrobek školní minimlékárny v Kroměříži ke 120. výročí existence školy.
  • SlovenskoSlovensko

    04. 10. 2023 - Malá oválná etiketa na slovenský ručně pletený Korbáčik z Oravy. Vyrábí jej Lenka Kramerová ve Vyšném Kubíně.
  • FrancieFrancie

    29. 09. 2023 - Známá francouzská značka Lou Pérac specializující se na sýry z ovčího mléka na etiketě zdůraznuje, že ovce, jejichž mléko je použito pro tento čistě ovčí sýr Goustal, dostávají krmení bez GMO. Typické pro francouzské sýry je nějaké vyznačení regionu, kde se dotyčný sýr vyrábí, což je i případ této dvoudílné etikety. Goustal je měkký zrající sýr s karamelově zbarvenou kůrkou, k zabarven se používá přírodní karamel. Značka Lou Pérac patří akciové společnosti Société des Caves et des Producteurs Réunis de Roquefort spadající do skupiny Lactalis.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 |

Novinky
Francie
Francie
23. 02. 2024: Celá novinka

Španělsko
Španělsko
18. 02. 2024: Celá novinka

Austrálie
Austrálie
13. 02. 2024: Celá novinka

Polsko
Polsko
08. 02. 2024: Celá novinka

Itálie
Itálie
03. 02. 2024: Celá novinka

Španělsko
Španělsko
29. 01. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz