Laktos collection - English version

Novinky

  • RuskoRusko

    15. 07. 2019 - Vrchní část krabičky taveného sýra, který v roce 2018 vyrobila ve svém ruském závodě nedaleko Moskvy společnost Lactalis pro gruzínský trh (sýr byl zakoupen v Tbilisi).
  • Nový ZélandNový Zéland

    10. 07. 2019 - Starší etiketa goudy, kterou vyrobila společnost Rypma v Canterbury na Novém Zélandu. Firmu založili v roce 1984 holandští manželé Karin a Rients Rypma, z jejichž křestních jmen jsou první čtyři písmena značky, a slovo kaas znamená holandsky sýr. Dnes ji vlastní už jiní majitelé, kteří však dále pokračují ve výrobě holandských sýrů typu gouda, maasdam a leyden.
  • FrancieFrancie

    05. 07. 2019 - Etiketa tradičního francouzského sýra ze syrového mléka z oblasti Seine&Marne s chráněným označením původu A.O.P. Může se vyrábět pouze v regionu Brie 50 km východně od Paříže, je pojmenován po městě Meaux. Tento konkrétní sýr vyrobila sýrárna Loiseau založená již v roce 1921. Design ptáka na etiketě je odvozen od jména firmy.
  • AustrálieAustrálie

    30. 06. 2019 - Jednoduchá etiketa klasického camembertu značky Unicorn od Snow Brand vyráběného v Austrálii - ručně v Novém Jižním Walesu, jak praví "razítko" na obalu.
  • Česká republikaČeská republika

    25. 06. 2019 - Krásná etiketa nového přírodního zrajícího sýra z plnotučného mléka, který nese název Tre Corti, čili česky Tři dvory. Vyrábí jej sýrárna Brazzale Moravia v místě Tři Dvory u Litovle.
  • MaďarskoMaďarsko

    20. 06. 2019 - Krabička od camembertu s medvědím česnekem značky Tihany od maďarské sýrárny Veszprémtej patřící francouzské skupině SAVENCIA fromage & dairy.
  • NěmeckoNěmecko

    15. 06. 2019 - Etiketa pro 3 měsíce zrající plnotučnýsýr Berta z biomléka od dodavatelů splňujících navíc i standardy hospodaření "demeter". Vyrábí jej německá firma Söbbeke. Na veletrhu Biofach 2019 byl tento sýr vystaven jako jeden ze tří nejlepších mléčných výrobků roku v systému "demeter".
  • FrancieFrancie

    10. 06. 2019 - Sýr ze syrového mléka a s chráněným označením původu (AOC) pod značkou Beulet vyrábí Société Fromagère d´Etaux v Alpách v Horním Savojsku. Mlékárna patří od 90. let do skupiny Lactalis.
  • Velká BritánieVelká Británie

    05. 06. 2019 - Etiketa s podtitulkem "od naší rodiny pro tu vaši" patří archivnímu bio čedaru (zraje 12 - 14 měsíců), který vedle řady dalších čedarů, v bio kvalitě i z konvenčního mléka, vyrábí rodinná firma Lye Cross Farm v Somersetu. Rodina Alvisů hospodaří v oblasti (jen 7 km od Cheddaru) již více než 100 let, čedar začali vyrábět v roce 1952. Sýry exportují do mnoha zemí světa, najdeme je i v České republice.
  • FrancieFrancie

    31. 05. 2019 - Zrající kozí sýr od firmy Schmidhauser v Savojských Alpách. Je jedním z mnoha druhů sýrů, které vyrábí tato rodina a které získávají mnohá ocenění zejména ve Francii. Tradici založil mistr sýrař pan Schmidhauser, který se v Savojských Alpách usadil v roce 1961.
  • LotyšskoLotyšsko

    26. 05. 2019 - Bio sýr s modrou plísní vyrábí od roku 2017 v rodinná firma Trikatas Pienotava, která se specializovala na výrobu kvalitních sýrů z bio mléka, jež vykupuje od ekologických zemědělců. Kromě modrého sýra vyrábí také goudu, tylžský sýr a maasdam. Zajímavostí je historie mlékárny: původní budova byla postavena již v roce 1896 a byla to nejstarší mlékárna v Lotyšsku. V 50. letech byla zahájena výroba sýrů a mlékárna fungovala až do roku 2013. Poté byla znovuotevřena současnými majiteli právě pro výrobu bio sýrů.
  • FrancieFrancie

    21. 05. 2019 - Netypická etiketa taveného sýra Veselá kráva od společnosti Bel s obráceným potiskem.
  • FrancieFrancie

    16. 05. 2019 - Společná etiketa pro výběr několika příchutí čerstvého sýra ze syrového kozího mléka. Sýr vyrábí malé mlékařské družstvo Les Gariottes v Alvignacu na okraji regionu Midi-Pyrénés.
  • AustrálieAustrálie

    11. 05. 2019 - Sýr halloumi vyrobený v Austrálii pro obchodní síť, mj. s logem: mimálně z 99% australských surovin. Tento druh sýra se v Austrálii stává stále oblíbenějším.
  • ItálieItálie

    06. 05. 2019 - Polotvrdý sýr typu "caciotta" z ovčího mléka vyrábí farma Azienda Agricola Sabino v jižní Itálii.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 |

Novinky
Čína
Čína
26. 07. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
21. 07. 2024: Celá novinka

USA
USA
16. 07. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
11. 07. 2024: Celá novinka

Polsko
Polsko
06. 07. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
01. 07. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz