Laktos collection - English version

Novinky

  • RakouskoRakousko

    10. 11. 2015 - V Rakousku můžete navštívit firmu Kaesemacher, která z malé statkové sýrárny se dopracovala v moderní sýrárnu, která zpracovává ovčí a kozí mléko na specielní sýry. Výrobu je si možné prohlédnout v městečku Heidenreichstein blízko hranice s Rakouskem.
  • Česká republikaČeská republika

    05. 11. 2015 - V současnosti mohou vznikat i unikáty. U Tavírny Madeta si objednala firma výrobu reklamní krabičky taveného sýra. Etiketa byla vyrobena, ale nikdy nebyla použita pro výrobu.
  • NěmeckoNěmecko

    31. 10. 2015 - Na některých štítcích balených sýrů jsou uváděny až čtyři imatrikulace výroben. Pokud řadíte etikety podle tohoto hlediska, je asi nejlepší zařadit etiketu (obal) podle prvního údaje.
  • Bosna a HercegovinaBosna a Hercegovina

    26. 10. 2015 - Balkánské země vzniklé z bývalé Jugoslávie, oživují své tradiční výrobky. V Bosně je to tvrdý Livanskij sir. Vyrábí ho čtyři sýrárny a sedm statků. Jeho jakost zatím není standartní, měla by se během tří let zlepšit. Bude v tom pomáhat i náš odborník Ing. Jiří Kopáček.
  • TuniskoTunisko

    21. 10. 2015 - Z této země je známo relativně dost etiket, ale objevují se i nové firmy. Tato sýrárna vyrábí ve francouzské licenci čerstvé sýry.
  • FrancieFrancie

    16. 10. 2015 - Skupina Bongrain od tohoto roku používá celosvětově nový název a logo. Jejími prvními závody byly sýrárny v Illoud (52) a Le Tholy (88).
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    11. 10. 2015 - Expanze Lactalisu pokračuje i v této zemi. Přináší sebou i změnu v obalech - stále více sýrů se porcuje a balí do et. fólie. Dosavadní atraktivní papírové etikety asi budou pomalu mizet.
  • ChorvatskoChorvatsko

    06. 10. 2015 - Největší chorvatskou sýrárnu převzala společnost Lactalis a její logo PRÉSIDENT se už také objevuje na obalech.
  • PortugalskoPortugalsko

    01. 10. 2015 - V této zemi se velká část produkce sýrů vyrábí na Azorských ostrovech. Věnují se tam i kvalitě etiket.
  • SrbskoSrbsko

    26. 09. 2015 - Ve sbírkách přibývají etikety balkánských zemí, které jsou graficky zajímavé.
  • USAUSA

    21. 09. 2015 - Etikety v USA byly většinou strohé a jen informativní. To se v posledních letech mění, což dokazuje současná etiketa společnosti RUMIANO ve srovnání s etiketou ze sedmdesátých let.
  • Dominikánská republikaDominikánská republika

    16. 09. 2015 - Do této exotické země jezdí stále více našich turistů a počet etiket ve sbírkách roste. Etikety jsou většinou plastové a obsahují všechny údaje, běžné v Evropě.
  • FrancieFrancie

    11. 09. 2015 - Špičkovým sýrům ve Francii stačila značka AOC (DOP) pro záruku kvality. Teď jsou některé tyto sýry i BIO.
  • RuskoRusko

    05. 09. 2015 - Současné ruské etikety mají dobrou úroveň. Mají jen jednu chybu - těžko se seženou.
  • USA - West Virginia

    31. 08. 2015 - Do galerie doplňujeme etikety jednotlivých států: West Virginia.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |

Novinky
Francie
Francie
11. 12. 2017: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
06. 12. 2017: Celá novinka

Francie
Francie
01. 12. 2017: Celá novinka

Francie
Francie
26. 11. 2017: Celá novinka

Francie
Francie
21. 11. 2017: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
16. 11. 2017: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz