Laktos collection - English version

Novinky

  • GruzieGruzie

    11. 02. 2020 - Etiketa polotvrdého sýra "Sanebo" se 45 % t.v.s., který vyrábí v Gruzii pod značkou Président sýrárna patřící nyní do světového mlékárenského koncernu Lactalis.
  • RakouskoRakousko

    06. 02. 2020 - Malá etiketa na porce rakouského zrajícího sýra ze senného mléka se značkou Käse Rebellen.
  • SlovenskoSlovensko

    01. 02. 2020 - Design dlouhozrajícího sýra tylžského typu Volovec Premium, který vyrábí již několik let na Slovensku společnost MILK-AGRO, s.r.o. Jedná se skutečně o vynikající prémiový výrobek oceněný na řadě akcí, naposledy na národních přehlídkách sýrů, které se konaly v Praze v lednu 2020.
  • PeruPeru

    27. 01. 2020 - Polotvrdý zrající sýr Queso Paria pod značkou Valle Lindo vyrobila mlékárenská společnost Planta Lechera ve městě Tacna, které se nachází na jihu Peru nedaleko hranic s Chile.
  • FrancieFrancie

    22. 01. 2020 - Malá etiketa na výseče sýra Brie pod značkou Ermitage, který se vyrábí ve městě Bulgnéville ve Vogézách. Právě v tomto městě založilo 211 zemědělců v roce 1931 družstvo Ermitage, které má dnes ve východní Francii ještě několik dalších mlékáren a které zůstalo dodnes družstevní společností vlastněnou ze 100 % dodavateli mléka.
  • TureckoTurecko

    17. 01. 2020 - Etiketa plnotučného sýra Tulum Peyniri ze směsného ovčího, kozího a kravského mléka, který byl vyroben pro Gurmepark ve městě Konya. To leží v úrodné středoturecké nížině cca 230 km jižně od Ankary. Historie osídlení města Konya sahá až do doby 7000 let př. n. l., dnes má přes 1 milión obyvatel.
  • Velká BritánieVelká Británie

    12. 01. 2020 - Tento 17 měsíců zrající čedar pod značkou Castello si nechává vyrábět dánská společnost Arla Foods v anglické sýrárně a prodává jej mimo jiné i v České republice. Zajímavé je označení tří bodů z pěti, jak intenzivní je aroma sýra.
  • RuskoRusko

    07. 01. 2020 - Nový polotvrdý sýr s oky pod značkou Velikoslavič vyrábí mlékárenský závod Belebejevskij v republice Baškortostán (Baškirie), která leží pod Uralem na jihovýchodním okraji evropské části Ruské federace. Tato sýrárna, jeden z největších ruských producentů tvrdých a polotvrdých sýrů, patří od roku 2017 do francouzské sýrařské skupiny SAVENCIA fromage & dairy.
  • FrancieFrancie

    02. 01. 2020 - Etiketa sýru Saint-Nectaire s chráněným označením původu AOC, které bylo uděleno v roce 1964. Tento sýr vyrobila mlékárna Viallon ve vesnici Chalmazel v Rýnských Alpách. Mlékárnu založil v roce 1905 pan Viallon. Dnes je toto místo známé spíše jako lyžařské středisko, nedaleko funguje jiná výrobna sýrů.
  • Česká republikaČeská republika

    27. 12. 2019 - Nový design etikety olomouckých tvarůžků "Čtyřlístek", které jsou jedním z několika mála českých sýrů s chráněným zeměpisným označením původu.
  • TureckoTurecko

    22. 12. 2019 - Design taveného sýra z mlékárny Teksüt založené v roce 1956 ve městě Gönen. Mlékárna začala původně vyrábět bílé sýry, ale postupně rozšiřovala svoji produkci a nyní vyrábí velmi široký sortiment od UHT mléka přes máslo, smetanu, jogurty a ayran až po bílé, čerstvé, tavené a lokální druhy sýrů. Denně zpracovává 550 tun mléka a patří mezi 10 největších tureckých mlékáren.
  • FrancieFrancie

    17. 12. 2019 - Speciální etiketa camembertu z Normadie s chráněným označením původu, vyráběného ze syrového mléka ručním naléváním sýřeniny do forem, vyráběná v roce 2019 u příležitosti 75. výroční vylodění spojenců v Normandii - tedy SPÉCIAL D-DAY. Pod značknou JORT vyrábí tento camembert Société Fromagere de Jort v místě Bernieres-d-Ailly, kde vznikla první sýrárna již v roce 1883 a značku Jort používá již od roku 1888.
  • HolandskoHolandsko

    12. 12. 2019 - Malý výsek etiket z široké galerie sýrů holandské firmy Van Breukelen.
  • Jihoafrická republikaJihoafrická republika

    07. 12. 2019 - Etiketa Brie od jihoafrické společnosti Fairview, která vyrábí řemeslným způsobem na 50 druhů kravských a kozích sýrů z mléka vlastní farmy. V sortimentu má sýry s bílou i modrou plísní, bílé a čerstvé sýry. Vedle mléčné farmy jsou také vinice pro vlastní produkci vín, součástí podniku je i malá pekárna, obchod a restaurace.
  • RakouskoRakousko

    22. 11. 2019 - Tyrolský horský sýr zrající minimálně 15 měsíců ve štolách, které speciálně pro zrání sýrů vyhloubil pan Plangger v horském masivu.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 |

Novinky
Bělorusko
Bělorusko
11. 07. 2020: Celá novinka

Německo
Německo
06. 07. 2020: Celá novinka

Japonsko
Japonsko
01. 07. 2020: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
26. 06. 2020: Celá novinka

Dánsko
Dánsko
21. 06. 2020: Celá novinka

Bulharsko
Bulharsko
16. 06. 2020: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz