Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 12. 05. 2024 - Klasický francouzský camembert Mont St. Michel se 45 % tvs pod značkou výběrového sýra Sélection deklarující výrobu v oblasti Mayenne distribuovala svého času společnost Ets Depince se sídlem v Saint-Brice en Cogles. 07. 05. 2024 - Kanadská společnost Fromagerie Tournevent vyrábí v Québecu tento exkluzivní dlouhozrající kozí sýr Le Chevre NOIR, který obdržel v roce 2021 prestižní sýrařskou cenu Caseus Argent. Sýr je vyráběn technologií sýra čedar, ale z kozího mléka a formován do tvaru cihly, která je dvakrát pokryta černým voskem, pod nímž dozrává. Verze z pasterovaného mléka se nechává zrát 1 - 2 roky a verze ze syrového mléka minimálně 6 - 12 měsíců. 02. 05. 2024 - Etiketka pro trojúhelníčky tavených sýrů, které vyrábí velká polská mlékařská společnost Lactima, zde konkrétně pod značkou SNACKERS MARKET pro německý maloobchodní řetězec Aldi. 27. 04. 2024 - Drobná etiketka pro BIO Čerstvý sýr přírodní z Ekofarmy Nelepeč. Design typický pro malé faremní producenty nese obě povinné značky stvrzující ekologické hospodaření, tedy evropský "bio lístek" a českou "bio-zebru". 22. 04. 2024 - Etiketa na kelímek výrobku Tavený syr plnotučný krémový od slovenské společnosti AT Dunaj, který vyrábí v závodě Mliekaren - syráreň Dubník. Jedná se o sýr s vyšším obsahem tuku, a to min. 54 % tuku v sušině, absolutní obsah tuku je 23,5 g ve 100 g sýra.
17. 04. 2024 - Sýr typu Gouda s názvem Blarney cheese, který vyrábí velká irská mlékařská společnost Kerrygold z mléka krav chovaných po větší část roku na pastvinách. Díky tomu deklaruje na svých výrobcích, že jsou z mléka krav krmených trávou, což je populární zejména v Německu, které je pro Kerrygold hlavním exportním cílem v zemích EU. 12. 04. 2024 - Tento smetanový tavený sýr s třešňovým aroma pod názvem Reybino vyrobila francouzská sýrárna Fromageries Reybier.
07. 04. 2024 - Měkký sýr s bílou plísní na povrchu a náplní z másla a vlašských ořechů vyrobila v limitované edici pod značkou Milbona s názvem Walnut po obchodní řetězec Lidl švýcarská společnost BAER AG. 02. 04. 2024 - Zrající sýr ze syrového ovčího mléka s přídavkem rozmarýnu vyrábí španělská sýrárna El Pastor na export do anglicky a francouzsky mluvících zemí, tedy jako Sheep milk cheese with rosemary aneb Fromage de brebis au romarin. 28. 03. 2024 - La Cardabelle je sýr z termizovaného ovčího mléka s vysokou tučností 60 % tvs (absolutní obsah tuku v sýru je 32 %). Výrobcem je mlékárna Le Fédou - Fromagerie de Hyelzas v pohoří Lozere v jižní Francii. 23. 03. 2024 - Sýr Hipokryta s lískovými oříšky vyrábí polská družstevní mlékárna Michowianka ve městě Michów. 18. 03. 2024 - Etiketa na velkoobchodní balení čerstvého sýra Mandava pod značkou Milko od Polabských mlékáren v Poděbradech. 13. 03. 2024 - Koskenlaskija je tavený sýr od známé finské mlékárenské společnosti Valio. 08. 03. 2024 - Tvrdý kozí sýr Caprodur vyrábí chorvatská mlékárna Vindija ve Varaždinu. 03. 03. 2024 - Camember s názvem Le Cadre Noir se 45 % tuku v sušině byl vyráběn v mlékárně Amy v Montreuil-Bellay, která byla založena roku 1904 a fungovala do roku 1976. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 |
|
|