Laktos collection - English version

Novinky

  • ŠvýcarskoŠvýcarsko

    19. 01. 2024 - Etiketa na polotučný Brie.Suisse od švýcarské firmy Baer.
  • FrancieFrancie

    14. 01. 2024 - Inspirace historickým designem na etiketě sýra Brie de Meaux ze syrového mléka, který vyrábí přímo v tradiční oblasti Meaux sýrařská společnost Société Fromager de Raival. Sýr má přidělenu známku chráněného značení původu AOP.
  • ItálieItálie

    09. 01. 2024 - Etiketa tvrdého zrajícího sýra Alta Badia, který se vyrábí v Jižním Tyrolsku v italské oblasti Alto Adige.
  • AustrálieAustrálie

    04. 01. 2024 - Měkký zrající sýr s bílou plísní na povrchu Double Brie je vyráběn v australském státě Nový Jižní Wales pro společnost Community Co. Australia. Samotný název avizuje navýšení obsahu smetany, absolutní tučnost je 28,4 g ve 100 g sýra.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    30. 12. 2023 - Etiketa zrajícího španělského sýra ze syrového ovčího mléka s názvem Órbigo. Sýr je velmi tučný s obsahem 36 g tuku ve 100 g sýra. Dodává sýrárna El Pastor.
  • NěmeckoNěmecko

    25. 12. 2023 - Německý dodavatel sýrových specialit Heiderbeck prodává tento tvrdý alpský sýr, původem švýcarský, který zraje min. 6 měsíců, pod značkou Alpen PUR IST.
  • Česká republikaČeská republika

    19. 12. 2023 - Novinkou roku 2023 v soutěži o Mlékárenský výrobek roku byl vyhlášen originální Sýr na vidličku s černuškou z Mlékárny Polná na Vysočině. Přírodní měkký bílý sýr je nakrájen na kostičky, které stačí zalít horkou vodou a po chvilce je hotovo lahodné syté jídlo s jemnou příchutí koření oblíbeného na Blízkém východě.
  • FrancieFrancie

    14. 12. 2023 - Velký francouzský obchodní řetězec Croisés si nechává vyrobit pod svojí značkou Marque Repere tento camembert, jehož název zní Soutenons nos agriculteurs, tedy Podporujme naše zemědělce. I francouzské obchodní řetězce, které svým tlakem na dodavatele jsou příčinu nízkých výkupních cen mléka, se snaží vylepšit svůj obraz u veřejnosti podobnými tvrzeními, jako zde na této etiketě: Garantovaná odměna pro chovatele, trvalé partnerství apod. Populární je i tvrzení ?bez GMO? značící, že v krmné dávce krav není GMO sója či kukuřice.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    09. 12. 2023 - Tvrdý a velmi tučný ovčí sýr s přídavkem letních lanýžů s názvem Zlatý ovčí: Brebis d´Or. 100 g sýra obsahuje 36 g tuku a kromě lanýžů je do sýru také přidáno lanýžové aroma. Sýr vyrábí známá španělská sýrárna Quesos El Pastor v regionu Zamora.
  • PolskoPolsko

    04. 12. 2023 - Zrající Kašubský sýr - Kaszebsczi sër - ze senného biomléka pod značkou goBIO. Mléko pochází nejen z ekologického hospodářství, ale dokonce tzv. biodynamického, které musí splňovat ještě další specifické podmínky.
  • RakouskoRakousko

    29. 11. 2023 - Etiketa na půl bochníku zrajícího horského sýra Bregenzerwälder Wanderkäse, což by šlo přeložit i jako putovní či procházkový sýr ze sýrárny Bregenzerwald. Sýr se vyrábí z tzv. senného mléka (Heumilch), tedy z mléka krav krmených pouze trávou či senem, což stvrzuje pečetí AMA (rakouská pečeť organizace propagující rakouské produkty).
  • SlovenskoSlovensko

    24. 11. 2023 - Velká etiketa sýra s modrou plísní s názvem Tatranský Rival, který vyrábí Tatranská mliekareň v Kežmaroku užívající značku "tami".
  • FrancieFrancie

    18. 11. 2023 - Francouzský camembert značky Président od společnosti Lactalis nyní také ve verzi z biomléka s ?angažovaným? názvem Bio Engagé a základními komunikovanými hodnotami přímo v hlavním zorném poli etikety: zaručený pobyt krav na čerstvém vzduchu, samostatné farmy, lépe placené mléko (farmářům) a 100% francouzské biomléko.
  • ItálieItálie

    13. 11. 2023 - Čtvercová etiketa originálního italského sýra s modrou plísní z bůvolího mléka s názvem Blu di bufala, kterou vyrábí společnost Quattro Portoni.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    08. 11. 2023 - Španělský tvrdý zrající sýr ze syrového ovčíího mléka El Bosque de la Polvorosa obsahuje 36 g tuku a 24 g bílkovin na 100 g. Výrobcem je společnost Quesos El Pastor, která byla založena v roce 1967 jako malá rodinná sýrárna. Dnes ji vede již druhá generace rodiny a firma se stala jednou z nejznámějších a nejocenovanějších mlékárenských společností ve Španělsku a svoje sýry exportuje do celého světa.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 |

Novinky
Kanada
Kanada
16. 06. 2024: Celá novinka

Srbsko
Srbsko
11. 06. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
06. 06. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
01. 06. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
27. 05. 2024: Celá novinka

Irsko
Irsko
22. 05. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz