Laktos collection - English version

Novinky

  • FrancieFrancie

    29. 12. 2021 - Fromagerie de la Germilotte vyrábí tento sýr pod názvem L´épi c´est ca! ze syrového kravského mléka tradiční středomořskou metodou - jako syřidlo používají druh místního bodláku. Z etikety je patrné, že se jedná o bio produkt.
  • RakouskoRakousko

    24. 12. 2021 - Malé etikety ze série déle zrajících sýrů značky Bregenzerwälder z horských oblastí Bregenského lesa. Sýry pod touto značkou uvádí na trh rakouské sdružení Käsestrasse, které vzniklo na podporu místního drobného podnikání po vstupu Rakouska do Evropské unie. Sýry Bregenzerwälder, které vznikají v mnoha malých výrobnách, prodávají smluvně zavázaní zemědělci, restaurace, penziony a další zařízení v celé oblasti, ale také některé maloobchodní sítě.
  • ChorvatskoChorvatsko

    19. 12. 2021 - Etiketa na plátkový sýr eidamského typu Edamac, které si nechává vyrábět pro svoji značku Moje Jutro maloobchodní společnosti Studenec u velké sýrařské společnosti Zdenka.
  • LitvaLitva

    14. 12. 2021 - Čelní design krabičky extra tvrdého sýra významné litevské sýrařské společnosti Rokiškio, který zraje 18 měsíců. Společnost je také velkým exportérem a její sýry získávají po světě různá ocenění, jak o tom svědčí i zobrazené medaile v pravé dolní části designu.
  • FrancieFrancie

    09. 12. 2021 - Tomme de chevre vyráběný mlékárenskou společností z Vichy je ze syrového kozího mléka. Jedná se o sýr s poměrně vysokou tučností, absolutní obsah tuku je 26 %.
  • SlovenskoSlovensko

    04. 12. 2021 - Malá etiketa pleteného pařeného sýra ve tvaru korbáčků, které si nechává na Slovensku vyrábět na zakázku společnost Výroba sýrů s.r.o.
  • NěmeckoNěmecko

    29. 11. 2021 - Švýcarský sýr Grüezi Chäs s dobou zrání 5 měsíců nabízí německá sýrařská firma HeriderBeck.
  • USAUSA

    24. 11. 2021 - Sýrová etiketa společnosti Bravo Farms z Kalifornie.
  • FrancieFrancie

    19. 11. 2021 - Farmářskou specialitou je Fromage de Bergues - sýr z termizovaného mléka, který se afinuje v pivě.
  • EstonskoEstonsko

    19. 11. 2021 - Tvrdý sýr zrající 20 měsíců Forte Speciale vyrábí v estonském výrobním závodě finská společnost Valio.
  • NizozemskoNizozemsko

    09. 11. 2021 - Extra zralý sýr Landana Jersey z mléka jerseyských krav. Etiketa obsahuje i zajímavý nápis, že jerseyská kráva je šampionem v udržitelnosti.
  • Velká BritánieVelká Británie

    04. 11. 2021 - Pro maloobchodní značku Deluxe vyrobila tento farmářský prozrálý čedar firma Joseph Heller Cheese v městě Nantwich v hrabství Cheshire.
  • ItálieItálie

    30. 10. 2021 - Etiketa měkkého zrajícího sýra Paglietta od společnosti Osella.
  • FrancieFrancie

    25. 10. 2021 - CabriMont je farmářský sýr z kozího mléka vyráběný ve Francii.
  • Česká republikaČeská republika

    20. 10. 2021 - Pro značku Bon Lait vyrábí tento přírodní kozí sýr v solném nálevu Mlékárna Polná, a to z mléka francouzských sánských koz z rodinné farmy na Moravě. Výrobek získal ocenění Česká chuťovka.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 |

Novinky
Kanada
Kanada
12. 02. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
07. 02. 2025: Celá novinka

Norsko
Norsko
02. 02. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
28. 01. 2025: Celá novinka

Velká Británie
Velká Británie
23. 01. 2025: Celá novinka

Argentina
Argentina
18. 01. 2025: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz