Laktos collection - English version

Novinky

  • FrancieFrancie

    24. 06. 2022 - Petit Pont L´Éveque LE CAUSSOY je sýr z pasterovaného mléka s chráněným označením původu. Vyrábí jej sýrárna Fromageries Perreault v Chateau-Gontier, která patří do skupiny SAVENCIA.
  • Česká republikaČeská republika

    18. 06. 2022 - Inovovaný design tradiční oblíbené značky českých tavených sýrů Lipno. Tento konkrétní výrobek, tavený sýr se šunkou nejvyšší jakosti, získal ocenění v soutěži Mlékárenský výrobek roku 2022.
  • FrancieFrancie

    13. 06. 2022 - Další známá značka francouzského camembertu Bons Mayennais přináší v této verzi výrobvek se sníženým obsahem soli o 30 %. Regionalitu se snaží podtrhnout logem sděujícím, že mléko k jeho výrobe bylo svezeno v kraji Mayenne.
  • FrancieFrancie

    08. 06. 2022 - Tradiční camembert z Normandie značky RÉO vyrábí Laiterie-Fromagerie du Val d´Ay a stále se snaží stavět design na staré známé etiketě. Výrobek nese chráněné označení původu a tato konkrétní etiketa nese odkazy na medaile a ocenění udělená tomuto sýru v letech 1992, 1993 a 1994.
  • PolskoPolsko

    03. 06. 2022 - Ser Haluni vyrábí polský mlékárenský podnik Krasnystaw jako variantu sýra Halumi (což je nyní chráněná značka vyhrazená pouze pro sýry pocházející z Kypru a vyrobené s přesně stanovenými parametry), který je stále oblíbenější a jehož výrobě pod různými názvy se věnuje stále více výrobců po celém světě. Krasnystaw ostatně vyrábí tento sýr pro exportní trhy také s názvem Grill Cheese se značkou Grikios, která má i designem evokovat řecký původ.
  • FrancieFrancie

    29. 05. 2022 - Známý camembert Gillot vyráběný v Normandii tentokrát přichází s verzí vyráběnou z bio syrového mléko. Přírodní charakter produktu zdůrazňuje podstatně menší etiketa zvolená tak, aby dávala vyniknout ve větší míře naturálnímu podkladu loubkové krabičky.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    24. 05. 2022 - Queso Manchego Don Juan je španělský tvrdý sýr z ovčího mléka s chráněným označením původu. Obsahuje 55 % tuku v sušině, zraje 9 měsíců a vyrábí se v kraji Toledo.
  • FrancieFrancie

    18. 05. 2022 - Malá etiketa sýra Raclette, která je určena pro český trh. Výrobcem je francouzská společnost Société Fromagere du Livradois.
  • Česká republikaČeská republika

    13. 05. 2022 - Etiketa sýra Akawi od málo známé společnosti Namarra z Domažlic, která vyrábí sýry Akawi výhradně pro export na trhy v arabských zemích. V tomto případě se jedná o sýr pod zn. Delizia.
  • FrancieFrancie

    08. 05. 2022 - Etiketa z kelímku čerstvého sýra Géramont Frich-Genuss, tedy "čerstvá lahoda", který je obohacen o creme fraiche a "fleur de sel" (solné květy), tedy o sůl sbíranou na mořském pobřeží, kde za správných podmínek "vykvétá" na povrchu mořské hladiny. Pro německý trh vyrábí tento výrobek francouzská (již nadnárodní) společnosti SAVENCIA Fromage & Dairy. Značka Géramont je v Německu dobře etablovaná a oblíbená značka jemných sýrů s bílou plísní na povrchu, které se vyrábějí ve francouzské filiálce speciálně pro tento trh. Prezentovaná etiketa je dokladem pokusu rozšířit tuto značku i na čerstvé sýry.
  • ChorvatskoChorvatsko

    03. 05. 2022 - Tvrdý ovčí sýr Ovidur s min. 60% sušiny a 45% tuku v sušině vyrábí chorvatská mlékárna Vindija ve Varaždinu.
  • Česká republikaČeská republika

    28. 04. 2022 - Vynikající tvrdý sýr Zlatá Praha z Mlékárny Polná má tuto novou variantu ? ochucení kousky fermentované kopřivy.
  • Velká BritánieVelká Británie

    23. 04. 2022 - Etiketa dlouhozrajícího čedaru známé značky Castello. Soustřeďuje se na zdůraznění chuťových vlastností takto dlouho zrajícícho sýra, zejména již patrnou "drobivost" v konzistenci a "sílu" chuti označuje stupněm 4.
  • FrancieFrancie

    18. 04. 2022 - Pardou je farmářský sýr ze syrového kravského mléka, který se vyrábí v oblasti Pyrenejí, zrání probíhá v údolí Ossau. Mléko není standardizované co se obsahu tuku týče, takže nápis na etiketě upozorňuje, že obsah tuku není přesně stanoven.
  • NizozemíNizozemí

    13. 04. 2022 - Drobná etiketa holandského sýra pod značkou Ruscello, který je v tomto případě ochucen kmínem, je určena pro export do osmi evropských zemí, od Francie až po Litvu.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 |

Novinky
Francie
Francie
12. 05. 2024: Celá novinka

Kanada
Kanada
07. 05. 2024: Celá novinka

Polsko
Polsko
02. 05. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
27. 04. 2024: Celá novinka

Slovensko
Slovensko
22. 04. 2024: Celá novinka

Irsko
Irsko
17. 04. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz