Laktos collection - English version

Novinky

  • Česká republikaČeská republika

    25. 11. 2022 - Etiketa tučného tvarohu se značkou Mlékárny Ohaře, který vyrábí společnost Proteco Agro z mléka krav vlastního chovu. Výrobek nese logo Regionální potraviny. Společnost sídlí v obci Ohaře ve středních Čechách v okrese Kolín.
  • MaďarskoMaďarsko

    20. 11. 2022 - Etiketa sýru Trappista, který vyrábí maďarská mlékárna Óvártej ve městě Mosonmagyaróvár.
  • FrancieFrancie

    15. 11. 2022 - Minimalistická etiketa francouzského farmářského sýra Camembert Fermier na loubkové krabičcce. Výrobna H. Barbota sídlí v departmentu Orne v severozápadní Francii.
  • Česká republikaČeská republika

    10. 11. 2022 - Sýrová etiketa farmy Heřmanice u Králík, kterou výrobce používá jako univerzální na více druhů svých sýrů (např. polotvrdé sýry přírodní i ochucené, sýr typu Halloumi, caciotta, Reblochon, Münster a jiné). Na této farmě vyrábějí sýry z mléka krav plemene Jersey.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    05. 11. 2022 - Starší etiketa smetanového sýra značky El Caserio pochází ze sýrárny v městě Mahon na španělském ostrově Meorca. Značku dnes vlastní nadnárodní potravinářská firma Mondelez (dříve Kraft).
  • KanadaKanada

    31. 10. 2022 - Etiketa prozrálého čedaru afinovaného vínem Cherry Hill Old pod značkou Cherry Hill od kanadské firmy Brantford z provincie Ontario.
  • Česká republikaČeská republika

    26. 10. 2022 - Žervé - bio čerstvý farmářský sýr s obsahem 12,2 g tuku, který pod značkou Bio Vavřinec vyrábí Ekofarma Kosařův mlýn z Nového Knína.
  • ChorvatskoChorvatsko

    18. 10. 2022 - Etiketa známého chorvatského tvrdého sýra z ovčího mléka Paški sir, který sevyrábí na ostrově Pag. Pyšní se nejen chráněným označením původu, ale výrobce neváhal umístit na etiketu i loga dalších ocenění, kterých se této specialitě dostalo. Součástí designu je i známá pažská krajka.
  • RakouskoRakousko

    13. 10. 2022 - Kronprinz Rudolf je název rakouského zrajícího sýra ze syrového mléka prodávaného pod značkou Alpenfest. Sýr je hodně tučný, 55 % tuku v sušině a 65 % sušiny dává dohromady v absolutní hodnotě téměř 38 g tuku na 100 g sýra.
  • Česká republikaČeská republika

    08. 10. 2022 - Jednoduchá česká farmářská etiketa Sloupnický A2 čerstvý sýr bylinkový, které zemědělské družstvo Sloupnice vyrábí v minimlékárně Řetová. Zajímavý je marketingový koncept stavící na zatím nepotvrzených předpokladech, že tzv. A2 mléko by mohlo být pro konzumaci lidmi příznivější. Odlišnost od tzv. běžného mléka je v jedné aminokyselině v části jedné z frakcí bílkovin.
  • AustrálieAustrálie

    03. 10. 2022 - Stará etiketa taveného modrého sýra Blue Cheese Spread od firmy Kraft se starým logem firmy. Sýr byl vyroben v australské pobočce Kraft v Melbourne, a to, jak praví nápis pod názvem "z nejvybranějších importovaných kontinentálních sýrů s modrou plísní".
  • MaďarskoMaďarsko

    28. 09. 2022 - Etiketa maďarského sýra Óvári Kashkaval, který vyrobila společnost Óvártej v Mosonmagyaróváru.
  • FrancieFrancie

    23. 09. 2022 - Farmářský Camembert z Normandie vyrobený přímo v obci Camembert. Vyrobil Francois Durand na farmě Héronniere. Výrobek má pečeť chráněného označení původu.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    18. 09. 2022 - Malá trojhelníčková etiketa španělského taveného sýra gruyere s názvem La Perla.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    13. 09. 2022 - Stará španělská kulatá etiketa taveného sýra gruyere s názvem La Perla.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 |

Novinky
Česká republika
Česká republika
09. 10. 2024: Celá novinka

USA
USA
04. 10. 2024: Celá novinka

Itálie
Itálie
29. 09. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
24. 09. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
19. 09. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
14. 09. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz