Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 04. 01. 2023 - Starší design etikety na bochník polotvrdého sýra typu gouda pod značkou GOU-DE-LUX (avšak deklarující jen min. 45 % tuku v sušině), který na export pro anglicky mluvící trhy vyrobila holandská mlékárna John Halbertsma´s Dairy Industry.
30. 12. 2022 - Sýr Australian Gouda pod značkou South Cape vyrábí mlékárenský gigant Saputo v převzaté sýrárně v městě Burnie na Tasmánii. Výrobu sýrů v Burnie zavedl v polovině minulého století český rodák mlékař Milan Vyhnálek. 25. 12. 2022 - Engadin Creppun - polotvrdý plnotučný sýr z alpského bio mléka vyráběný ve Švýcarsku mlékárnou Lataria Engiadinaisa SA v obci Bever. Jako produkt ekologického hospodaření má výrobek národní certifikační značku BioSuisse. Sýrárna v Beveru se nachází v nadmořské výšce 1700 metrů a je tak nejvýše položenou sýrárnou ve Švýcarsku. Název výrobku i mlékárny je odvozen od tamní oblasti Engadin, která je milovníkům zimních sportů známá spíše městem Svatý Mořic, od něhož je Bever vzdálen jen necelých 10 km. 20. 12. 2022 - Tato etiketa patří francouzskému zrajícímu sýru Morbier, který vyrábí se syrového mléka sýrárna Monnin v obci Chantrans v departamentu Doubs na východě regionu Franche-Comté při hranici se Švýcarskem. Výrobek má pečeť chráněného označení původu AOP. 15. 12. 2022 - Stará etiketa pro jemný středně prozrálý čedar, který tehdy vyrobila kanadská mlékárna Leclerc v provincii Quebec. Mlékárna se později stala součástí velké mlékárenské skupiny Agropur.
10. 12. 2022 - Etiketa plísnového sýra Saturnin se značkou Mlékárna Krasolesí, který yvrábí David Kolman v provozornách Krasolesí a Buřenice.
05. 12. 2022 - Pro obchodní řetězec Lidl, resp. jeho privátní značku Deluxe, vyrábí tento dobře prozrálý čedar anglický výrobce Joseph Heller v Nantwichi v hrabství Cheshire. Sýr má vysoký obsah tuku - 34,9 g tuku ve 100 g. 30. 11. 2022 - Stará etiketa taveného sýra Gorgonzola od australské filiálky společnosti Kraft. 25. 11. 2022 - Etiketa tučného tvarohu se značkou Mlékárny Ohaře, který vyrábí společnost Proteco Agro z mléka krav vlastního chovu. Výrobek nese logo Regionální potraviny. Společnost sídlí v obci Ohaře ve středních Čechách v okrese Kolín. 20. 11. 2022 - Etiketa sýru Trappista, který vyrábí maďarská mlékárna Óvártej ve městě Mosonmagyaróvár. 15. 11. 2022 - Minimalistická etiketa francouzského farmářského sýra Camembert Fermier na loubkové krabičcce. Výrobna H. Barbota sídlí v departmentu Orne v severozápadní Francii. 10. 11. 2022 - Sýrová etiketa farmy Heřmanice u Králík, kterou výrobce používá jako univerzální na více druhů svých sýrů (např. polotvrdé sýry přírodní i ochucené, sýr typu Halloumi, caciotta, Reblochon, Münster a jiné). Na této farmě vyrábějí sýry z mléka krav plemene Jersey. 05. 11. 2022 - Starší etiketa smetanového sýra značky El Caserio pochází ze sýrárny v městě Mahon na španělském ostrově Meorca. Značku dnes vlastní nadnárodní potravinářská firma Mondelez (dříve Kraft). 31. 10. 2022 - Etiketa prozrálého čedaru afinovaného vínem Cherry Hill Old pod značkou Cherry Hill od kanadské firmy Brantford z provincie Ontario.
26. 10. 2022 - Žervé - bio čerstvý farmářský sýr s obsahem 12,2 g tuku, který pod značkou Bio Vavřinec vyrábí Ekofarma Kosařův mlýn z Nového Knína. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 |
|
|