Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 29. 11. 2021 - Švýcarský sýr Grüezi Chäs s dobou zrání 5 měsíců nabízí německá sýrařská firma HeriderBeck. 24. 11. 2021 - Sýrová etiketa společnosti Bravo Farms z Kalifornie. 19. 11. 2021 - Farmářskou specialitou je Fromage de Bergues - sýr z termizovaného mléka, který se afinuje v pivě. 19. 11. 2021 - Tvrdý sýr zrající 20 měsíců Forte Speciale vyrábí v estonském výrobním závodě finská společnost Valio. 09. 11. 2021 - Extra zralý sýr Landana Jersey z mléka jerseyských krav. Etiketa obsahuje i zajímavý nápis, že jerseyská kráva je šampionem v udržitelnosti. 04. 11. 2021 - Pro maloobchodní značku Deluxe vyrobila tento farmářský prozrálý čedar firma Joseph Heller Cheese v městě Nantwich v hrabství Cheshire. 30. 10. 2021 - Etiketa měkkého zrajícího sýra Paglietta od společnosti Osella. 25. 10. 2021 - CabriMont je farmářský sýr z kozího mléka vyráběný ve Francii. 20. 10. 2021 - Pro značku Bon Lait vyrábí tento přírodní kozí sýr v solném nálevu Mlékárna Polná, a to z mléka francouzských sánských koz z rodinné farmy na Moravě. Výrobek získal ocenění Česká chuťovka. 15. 10. 2021 - Bakchus je sýrová specialita společnosti HeiderBeck s lahodnou příchutí vína. Tento sýr se totiž po prvních třech měsících zrání afinuje v červeném víně ještě celý další měsíc.
10. 10. 2021 - Etiketa uzeného sýra San Isidro společnosti El Gran Cardenal. Jedná se o plnotučný sýr s obsahem 55 % tuku v sušině z paserovaného směsného mléka kravského (min. 75 %) a ovčího (min. 10 %). 02. 10. 2021 - Etiketa sýra Fromage d´Autan s 50 % tuku v sušině, který vyrábí jen z ovčího mléka ve středních Pyrenejích sýrárna patřící společnosti Lactalis. 27. 09. 2021 - Faremní sýrárna Milleens vyrábí irský farmářský uzený sýr DOTE. Jedná se o poloměkký sýr s omývanou kůrkou. Výroba probíhá tradičním ručním způsobem na poloostrově Beara v hrabství Cork v jihozápadním Irsku. 22. 09. 2021 - Sýraři Coombe Farm v hrabství Somerset vyrábějí English Farmhouse Cheddar Cheese zrající minimálně 12 měsíců. 17. 09. 2021 - Sýr typu gouda vyrábějí tradičním ručním způsobem cisterciácké mnišky v klášteře Panny Marie Andělů, tedy Monastery of our Lady of the Angels, v obci Crozet na úpatí Blue Ridge Mountains ve Virginii. Na základě benediktinské tradice kombinující modlitbu s prací začaly v roce 1990 s výrobou sýrů jako s hlavním prostředkem podpory jejich komunity. Ačkoli objednávky převyšují výrobu, sestry nevyrábějí více než jim stačí na pokrytí životních nákladů. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 |
|
|