Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 07. 04. 2024 - Měkký sýr s bílou plísní na povrchu a náplní z másla a vlašských ořechů vyrobila v limitované edici pod značkou Milbona s názvem Walnut po obchodní řetězec Lidl švýcarská společnost BAER AG. 02. 04. 2024 - Zrající sýr ze syrového ovčího mléka s přídavkem rozmarýnu vyrábí španělská sýrárna El Pastor na export do anglicky a francouzsky mluvících zemí, tedy jako Sheep milk cheese with rosemary aneb Fromage de brebis au romarin. 28. 03. 2024 - La Cardabelle je sýr z termizovaného ovčího mléka s vysokou tučností 60 % tvs (absolutní obsah tuku v sýru je 32 %). Výrobcem je mlékárna Le Fédou - Fromagerie de Hyelzas v pohoří Lozere v jižní Francii. 23. 03. 2024 - Sýr Hipokryta s lískovými oříšky vyrábí polská družstevní mlékárna Michowianka ve městě Michów. 18. 03. 2024 - Etiketa na velkoobchodní balení čerstvého sýra Mandava pod značkou Milko od Polabských mlékáren v Poděbradech. 13. 03. 2024 - Koskenlaskija je tavený sýr od známé finské mlékárenské společnosti Valio. 08. 03. 2024 - Tvrdý kozí sýr Caprodur vyrábí chorvatská mlékárna Vindija ve Varaždinu. 03. 03. 2024 - Camember s názvem Le Cadre Noir se 45 % tuku v sušině byl vyráběn v mlékárně Amy v Montreuil-Bellay, která byla založena roku 1904 a fungovala do roku 1976. 28. 02. 2024 - Nový tvrdý sýr Kapitán zraje 12 měsíců v jihlavských sklepích spoečnosti Moravia Lacto. 23. 02. 2024 - Francouzskou sýrovou specialitu ze syrového mléka Chaource fermier s pečetí chráněného značení původu vyrábí Gaec des Tourelles v Ervy-le-Chatel v oblasti Chaource.
18. 02. 2024 - Tvrdý sýr ze syrového ovčího mléka s názvem Siglo de Oro je vyráběn v provincii León. 13. 02. 2024 - Chilli Brie je australský sýr s kousky chili papriček v těstě. Na obalu je deklarována ruční výroba v městě Shoalhaven pro známou australskou značku Unicorn. 08. 02. 2024 - Obal pro výseč tvrdého, min. 6 měsíců zrajícího polského sýra Bursztyn (v překladu Jantar), jehož výrobcem je družstevní mlékárenská společnost Spomlek. 03. 02. 2024 - Známý italský sýr Bel Paese vyráběný zde pod značkou Galbani stejnojmennou společností se sídlem v Miláně patřící již řadu let k mlékárenského koncernu Lactalis. 29. 01. 2024 - Zrající sýr Quesle ze směsného kravského a ovčího mléka (min. 80 % kravského a min. 5 % ovčího) s obsahem tuku 29 g ve 100 g sýra vyrábí společnost Quesos El Pastor v provincii Zamora na severozápadě Španělska. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 |
|
|