Laktos collection - English version

Novinky

  • FrancieFrancie

    02. 03. 2017 - Velká a tradiční firma Graindorge působí v Normandii, kde v několika výrobnách vyrábí sýry převážně kategorie DOP. Grafika jejich etiket se vyvijí, v poslední době používá etikety s údaji na spodní straně krabičky.
  • RuskoRusko

    26. 02. 2017 - V souvislosti s implementací propagačního programu "Kvalitní evropské mléčné výrobky", které Českomoravský svaz mlékárenský realizuje v Rusku, jsem mohl za poslední tři roky na vlastní oči pozorovat změny ruského trhu s mléčnými výrobky, a zejména pak změny na zdejším trhu sýrů.
  • SlovinskoSlovinsko

    21. 02. 2017 - Farmářské sýry ze Slovinska se dostávají do sbírek. Většina farem vyrábí jeden sýr v přírodní a uzené variantě.
  • SlovenskoSlovensko

    16. 02. 2017 - Jedna z nejstarších slovenských sýráren Wittmann působila ve Zvolenu na Středním Slovensku. Její produkce etiket byla velmi zajímavá. Některé z nich byly publikovány v tisku, který připravil Ing. Štefan Hvojník.
  • FrancieFrancie

    11. 02. 2017 - Jsou známy etikety, které byly vydány k určitému výročí nebo události. Velmi málo etiket bylo vydáno k určitému datu. Jednou z nich je etiketa pro účastníky zasedání Evropské mlékařské federace v Nice. V krabičce byly ochutnány tři sýry ze Champagne.
  • NizozemíNizozemí

    06. 02. 2017 - Pokud se nám podaří získat samolepku, má o hodně odlišnou grafiku oproti etiketám této země v minulosti.
  • UgandaUganda

    01. 02. 2017 - Do sbírky vždycky potěší země, která dosud není ve sbírce zastoupena. Tentokrát je to etiketa na sýr holandského typu.
  • NizozemíNizozemí

    27. 01. 2017 - Na trh se dosává stále více porcovaných polotvrdých sýrů. Jednou možností balení jsou krabičky s netypickým skládáním.
  • Česká republikaČeská republika

    22. 01. 2017 - Společnost Madeta každoročně vydává vánoční etiketu. Pro letošní rok je to etiketa na sýr Niva.
  • ŠvýcarskoŠvýcarsko

    17. 01. 2017 - Dávno pryč jsou doby, kdy ve Švýcarsku tvořily naprostou většinu etikety tavených sýrů. V současnosti převládají speciality, jako třeba tento malý sýr, vyrobený z mléka krav Jerseyského plemene.
  • ItálieItálie

    12. 01. 2017 - Porcovaný parmezán je obvykle balený do smrštitelné fólie, která se do sbírky špatně ukládá. Ale vyskytují se i kartony s pěknou grafikou.
  • Bosna a HercegovinaBosna a Hercegovina

    06. 01. 2017 - Do sbírky přibyla i etiketa s náboženským motivem.
  • BelgieBelgie

    31. 12. 2016 - Sýr Herve Dop patří v Belgii k nejoblíbenějším a vyrábějí ho i malé rodinné sýrárny.
  • NěmeckoNěmecko

    26. 12. 2016 - V Hesensku pracuje špičková sýrárna, která vyrábí speciality, které upravuje v průběhu zrání. Vyrobené sýry jsou výjimečnou chutí, ale také patří k těm nejdražším na trhu.
  • Velká BritánieVelká Británie

    21. 12. 2016 - Anglické etikety se mění, nastupuje určitá strohost a funkčnost. Uplatňuje se u velkých i malých firem.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |

Novinky
Francie
Francie
17. 10. 2017: Celá novinka

Nizozemsko
Nizozemsko
12. 10. 2017: Celá novinka

Polsko
Polsko
07. 10. 2017: Celá novinka

Norsko
Norsko
02. 10. 2017: Celá novinka

Turecko
Turecko
27. 09. 2017: Celá novinka

Francie
Francie
22. 09. 2017: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz