Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 17. 04. 2020 - Oblíbenou anglickou kombinaci sýra s alkoholem představuje etiketa čedaru Glenphilly se sladovou whisky. Vyrábí jej anglická společnost Ilchester Cheese Co. Ltd., která se již od svého založení v roce v roce 1962 specializuje místo přímé výroby přírodních sýrů na jejich kombinování s nejrůznějšími přísadami. 12. 04. 2020 - Etiketa polotvrdého zrajícího sýra Raclette k rozpékání vyrábí Farma Bláto. Pěkně řešená grafika i s povinnými texty na minimálním prostoru etikety, image faremního sýra podtrhuje design s vybraným typem a barvou papíru. 07. 04. 2020 - Vykrajovaná etiketa z jemného papíru pokládaná na měkký zrající sýr s omývanou kůrkou. Tento sýr s názvem Fleurs d´Anjou, tedy "Květy z Anjou" má uvnitř jemnou rozplývavou texturu a naoranžovělou kůru s jemně prokvétající bílou plísní. Z biomléka jerseyských krav jej vyrábí mlékárna Bernard Gaborit, která se specializuje na výrobu mléčných výrobků z ekologicky chovaných jerseyských krav, koz a ovcí. 02. 04. 2020 - Tavený sýr Formaggino BIO od severoitalské společnosti inalpi. Pro ni je typické, že u všech svých mléčných výrobků hrdě deklaruje zaručený původ mléka z oblasti Piemontu. A to nejen u zrajících sýrů, ale také u sýrů tavených a dokonce i u sušeného mléka. 28. 03. 2020 - Čerstvý kozí sýr Santa Gadea z bio mléka pochází z oblasti Burgosu. Jak je vidět, sýr určený též k exportu má kromě domácí španělské značky bio produktů též značky nejvýznamnějších exportních trhů - francouzskou, americkou a německou. 23. 03. 2020 - Emmentaler pod značkou Bio Wiesen Milch (Luční mléko) dodává na trh rakouská společnost Kärntnermilch. Všechny výrobky s touto značkou jsou vyrobeny z mléka, které musí splňovat nadstandardní parametry ekologické produkce, z nichž je klíčové dominantní zastoupení pastvy, tedy trávy a v zimě sena z ekologicky obbhospodařovaných luk a pastvin v krmné dávce dojnic. 18. 03. 2020 - Elegantní typicky japonský design malé krabičky sýrů od jedné z největších japonských (ale i světových) mlékárenských společností Meiji, jejíž historie sahá až do roku 1917. 13. 03. 2020 - Král sýrů Hermadur v novém designu akcentujícím chuť tohoto u nás jedinečného sýra a možný způsob jeho konzumace. Vyrábí se v závodě Pribina Přibyslav, který patří do společnosti SAVENCIA Fromage & Dairy Czech republic. 07. 03. 2020 - Malá etiketa na porce polotvrdého "Pastýřského" sýra (Schäferlaib) s 50 % tuku v sušině, který dodává německá firma se značkou Schönegger Käse Alm. 02. 03. 2020 - Nyní populární sýr na grilování, který se hodí i do "burgeru", prezentoval na posledním veletrhu Anuga jeho turecký výrobce - společnost MURATBEY. 26. 02. 2020 - Etiketa známé irské značky Gubbeen patří dlouhozrajícímu uzenému sýru. Na obalu deklarují jeho řemeslnou výrobu na Fergusonově farmě. 21. 02. 2020 - Etiketa ovčího sýra Corsu Vecchiu z pasterovaného mléka. Tento sýr se vyrábí na Korsice. 16. 02. 2020 - Polotvrdý sýr holandského typu se značkou Alba vyrábí moldavská mlékárna spoleřnosti Lactalis ve městě Soroca ležícím severně od hlavního města Kišiněv. 11. 02. 2020 - Etiketa polotvrdého sýra "Sanebo" se 45 % t.v.s., který vyrábí v Gruzii pod značkou Président sýrárna patřící nyní do světového mlékárenského koncernu Lactalis. 06. 02. 2020 - Malá etiketa na porce rakouského zrajícího sýra ze senného mléka se značkou Käse Rebellen. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 |
|
|