Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 07. 03. 2020 - Malá etiketa na porce polotvrdého "Pastýřského" sýra (Schäferlaib) s 50 % tuku v sušině, který dodává německá firma se značkou Schönegger Käse Alm. 02. 03. 2020 - Nyní populární sýr na grilování, který se hodí i do "burgeru", prezentoval na posledním veletrhu Anuga jeho turecký výrobce - společnost MURATBEY. 26. 02. 2020 - Etiketa známé irské značky Gubbeen patří dlouhozrajícímu uzenému sýru. Na obalu deklarují jeho řemeslnou výrobu na Fergusonově farmě. 21. 02. 2020 - Etiketa ovčího sýra Corsu Vecchiu z pasterovaného mléka. Tento sýr se vyrábí na Korsice. 16. 02. 2020 - Polotvrdý sýr holandského typu se značkou Alba vyrábí moldavská mlékárna spoleřnosti Lactalis ve městě Soroca ležícím severně od hlavního města Kišiněv. 11. 02. 2020 - Etiketa polotvrdého sýra "Sanebo" se 45 % t.v.s., který vyrábí v Gruzii pod značkou Président sýrárna patřící nyní do světového mlékárenského koncernu Lactalis. 06. 02. 2020 - Malá etiketa na porce rakouského zrajícího sýra ze senného mléka se značkou Käse Rebellen. 01. 02. 2020 - Design dlouhozrajícího sýra tylžského typu Volovec Premium, který vyrábí již několik let na Slovensku společnost MILK-AGRO, s.r.o. Jedná se skutečně o vynikající prémiový výrobek oceněný na řadě akcí, naposledy na národních přehlídkách sýrů, které se konaly v Praze v lednu 2020. 27. 01. 2020 - Polotvrdý zrající sýr Queso Paria pod značkou Valle Lindo vyrobila mlékárenská společnost Planta Lechera ve městě Tacna, které se nachází na jihu Peru nedaleko hranic s Chile.
22. 01. 2020 - Malá etiketa na výseče sýra Brie pod značkou Ermitage, který se vyrábí ve městě Bulgnéville ve Vogézách. Právě v tomto městě založilo 211 zemědělců v roce 1931 družstvo Ermitage, které má dnes ve východní Francii ještě několik dalších mlékáren a které zůstalo dodnes družstevní společností vlastněnou ze 100 % dodavateli mléka. 17. 01. 2020 - Etiketa plnotučného sýra Tulum Peyniri ze směsného ovčího, kozího a kravského mléka, který byl vyroben pro Gurmepark ve městě Konya. To leží v úrodné středoturecké nížině cca 230 km jižně od Ankary. Historie osídlení města Konya sahá až do doby 7000 let př. n. l., dnes má přes 1 milión obyvatel.
12. 01. 2020 - Tento 17 měsíců zrající čedar pod značkou Castello si nechává vyrábět dánská společnost Arla Foods v anglické sýrárně a prodává jej mimo jiné i v České republice. Zajímavé je označení tří bodů z pěti, jak intenzivní je aroma sýra. 07. 01. 2020 - Nový polotvrdý sýr s oky pod značkou Velikoslavič vyrábí mlékárenský závod Belebejevskij v republice Baškortostán (Baškirie), která leží pod Uralem na jihovýchodním okraji evropské části Ruské federace. Tato sýrárna, jeden z největších ruských producentů tvrdých a polotvrdých sýrů, patří od roku 2017 do francouzské sýrařské skupiny SAVENCIA fromage & dairy. 02. 01. 2020 - Etiketa sýru Saint-Nectaire s chráněným označením původu AOC, které bylo uděleno v roce 1964. Tento sýr vyrobila mlékárna Viallon ve vesnici Chalmazel v Rýnských Alpách. Mlékárnu založil v roce 1905 pan Viallon. Dnes je toto místo známé spíše jako lyžařské středisko, nedaleko funguje jiná výrobna sýrů. 27. 12. 2019 - Nový design etikety olomouckých tvarůžků "Čtyřlístek", které jsou jedním z několika mála českých sýrů s chráněným zeměpisným označením původu. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 |
|
|