Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 08. 11. 2023 - Španělský tvrdý zrající sýr ze syrového ovčíího mléka El Bosque de la Polvorosa obsahuje 36 g tuku a 24 g bílkovin na 100 g. Výrobcem je společnost Quesos El Pastor, která byla založena v roce 1967 jako malá rodinná sýrárna. Dnes ji vede již druhá generace rodiny a firma se stala jednou z nejznámějších a nejocenovanějších mlékárenských společností ve Španělsku a svoje sýry exportuje do celého světa. 03. 11. 2023 - Klasický design kulaté krabičky taveného sýra Primator od společnosti MADETA, který se nyní vyrábí v závodě v Plané nad Lužnicí. 29. 10. 2023 - Starší etiketa francouzského sýra afinovaného v hroznových výliscích. Vyrobila ho společnost Pedet Freres/Petit Bornand v Horním Savojsku. 24. 10. 2023 - Drobná etiketa na sýr Aperitivo Käse afinovaný italským sektem (Prosecco). Dodavatelem je německá firma Heiderbeck, která je zaměřena na sýrové speciality. 19. 10. 2023 - Queso de Oveja Viejo, španělský tvrdý dlouhozrající sýr vyráběný ze syrového ovčího mléka pod značkou Ibéricos Benito. 14. 10. 2023 - Finský dlouhozrající sýr z kozího mléka se značkou Juustoportti. 09. 10. 2023 - Smetanový sýr, výrobek školní minimlékárny v Kroměříži ke 120. výročí existence školy. 04. 10. 2023 - Malá oválná etiketa na slovenský ručně pletený Korbáčik z Oravy. Vyrábí jej Lenka Kramerová ve Vyšném Kubíně. 29. 09. 2023 - Známá francouzská značka Lou Pérac specializující se na sýry z ovčího mléka na etiketě zdůraznuje, že ovce, jejichž mléko je použito pro tento čistě ovčí sýr Goustal, dostávají krmení bez GMO. Typické pro francouzské sýry je nějaké vyznačení regionu, kde se dotyčný sýr vyrábí, což je i případ této dvoudílné etikety. Goustal je měkký zrající sýr s karamelově zbarvenou kůrkou, k zabarven se používá přírodní karamel. Značka Lou Pérac patří akciové společnosti Société des Caves et des Producteurs Réunis de Roquefort spadající do skupiny Lactalis. 24. 09. 2023 - Etiketa italského taveného krémového sýra pod značkou invernizzi se zajímavým názvem "malé sýry pro růst" navozující spolu s logem, že jsou vhodné pro růst dětí. 19. 09. 2023 - Polotvrdý španělský sýr ze směsi pasterovaného kravského mléka (min. 80 %) a ovčího mléka (min. 5 %) Queso semicurado se značkou ORUX byl vyroben pro společnost Abasthosur se sídlem ve městě Antequera (Malaga). 14. 09. 2023 - K výročí 120 let svojí existence vyrobila mlékárenská škola v Kroměříži vyrobila několik druh sýrů se speciálními etiketami. Jedním z nich je i tato Dvousýrová lahůdka. 09. 09. 2023 - Sýr s modrou plísní Bleu de Gex ze syrového kravského mléka s chráněným označením původu A.O.P. vyrábí sýrárna Fromagerie l´Abbaye. Na etiketě je i název oblasti Haut-Jura, která se nachází v pohoří Jura na francouzsko-švýcarském pomezí. Sýrárna zpracovává mléko osmi farem, které se za tímto účelem sdružily a vyrábějí tento sýr i další sýrové speciality. 04. 09. 2023 - Drobná etiketka na porci polotvrdého sýra s netradičním ochucením japonským křenem Wasabi pochází od německého dodavatele. Výrobu takto ochucených polotvrdých sýrů mají ve svém sortimentu holandští výrobci. 30. 08. 2023 - Polský Kašubský sýr ?Ser Kaszubski? pod značkou Stara Mleczarnia s výjimečným ochucením kvítky vřesu zskal ocenění na mezinárodní výstavě v Bruselu v roce 2022. Výrobní závod se nachází v obci Zielin. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 |
|
|