Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 19. 10. 2023 - Queso de Oveja Viejo, španělský tvrdý dlouhozrající sýr vyráběný ze syrového ovčího mléka pod značkou Ibéricos Benito. 14. 10. 2023 - Finský dlouhozrající sýr z kozího mléka se značkou Juustoportti. 09. 10. 2023 - Smetanový sýr, výrobek školní minimlékárny v Kroměříži ke 120. výročí existence školy. 04. 10. 2023 - Malá oválná etiketa na slovenský ručně pletený Korbáčik z Oravy. Vyrábí jej Lenka Kramerová ve Vyšném Kubíně. 29. 09. 2023 - Známá francouzská značka Lou Pérac specializující se na sýry z ovčího mléka na etiketě zdůraznuje, že ovce, jejichž mléko je použito pro tento čistě ovčí sýr Goustal, dostávají krmení bez GMO. Typické pro francouzské sýry je nějaké vyznačení regionu, kde se dotyčný sýr vyrábí, což je i případ této dvoudílné etikety. Goustal je měkký zrající sýr s karamelově zbarvenou kůrkou, k zabarven se používá přírodní karamel. Značka Lou Pérac patří akciové společnosti Société des Caves et des Producteurs Réunis de Roquefort spadající do skupiny Lactalis. 24. 09. 2023 - Etiketa italského taveného krémového sýra pod značkou invernizzi se zajímavým názvem "malé sýry pro růst" navozující spolu s logem, že jsou vhodné pro růst dětí. 19. 09. 2023 - Polotvrdý španělský sýr ze směsi pasterovaného kravského mléka (min. 80 %) a ovčího mléka (min. 5 %) Queso semicurado se značkou ORUX byl vyroben pro společnost Abasthosur se sídlem ve městě Antequera (Malaga). 14. 09. 2023 - K výročí 120 let svojí existence vyrobila mlékárenská škola v Kroměříži vyrobila několik druh sýrů se speciálními etiketami. Jedním z nich je i tato Dvousýrová lahůdka. 09. 09. 2023 - Sýr s modrou plísní Bleu de Gex ze syrového kravského mléka s chráněným označením původu A.O.P. vyrábí sýrárna Fromagerie l´Abbaye. Na etiketě je i název oblasti Haut-Jura, která se nachází v pohoří Jura na francouzsko-švýcarském pomezí. Sýrárna zpracovává mléko osmi farem, které se za tímto účelem sdružily a vyrábějí tento sýr i další sýrové speciality. 04. 09. 2023 - Drobná etiketka na porci polotvrdého sýra s netradičním ochucením japonským křenem Wasabi pochází od německého dodavatele. Výrobu takto ochucených polotvrdých sýrů mají ve svém sortimentu holandští výrobci. 30. 08. 2023 - Polský Kašubský sýr ?Ser Kaszubski? pod značkou Stara Mleczarnia s výjimečným ochucením kvítky vřesu zskal ocenění na mezinárodní výstavě v Bruselu v roce 2022. Výrobní závod se nachází v obci Zielin. 25. 08. 2023 - Obdélníková etiketa s tradičními motivy je určena pro tradiční slovenský sýr Bryndzu, kterou v tomto případě vyrábí Bardejovská mliekareň. 20. 08. 2023 - Španělský tvrdý sýr Queso de Mezcla Curado ze směsného mléka kravského (min. 45 %), ovčího (min. 20 %) a kozího (min. 20 %) od společnosti Ibéricos Benito, která má sídlo v Seville. Sýr je velmi tučný, obsahuje 34 g tuku ve 100 g. 15. 08. 2023 - Etiketa na 1,5kg bochníček speciálního měkkého zrajícího ovčího sýra le Brebiou z oblasti francouzských Pyrenejí. Sýr obsahuje 26 % tuku, povrch tvoří kůra s jemnou bílou plísní. Výrobcem je Fromagerie des Chaumes, která patří do skupiny Savencia Fromage & Dairy. 07. 08. 2023 - Madetka - klasický smetanový sýr od Madety. Etiketa na velké jednokilové balení pro gastro zákazníky. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 |
|
|