Laktos collection - English version

Novinky

  • ŠpanělskoŠpanělsko

    08. 03. 2021 - Starší etiketa sýra Herreňo, který ze směsného kozího, kravského a ovčího mléka vyrobilo družstvo z El Hierro na Kanárských ostrovech.
  • Velká BritánieVelká Británie

    03. 03. 2021 - K oslavě narození nového dítěte v královské rodině dala společnost Somerdale na trh ručně vyráběný čedar pod značkou Westminster s názvem Royal addition - Celebrating the birth of the new royal baby.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    26. 02. 2021 - Quesos Maxorata je čerstvý polotučný sýr z pasterovaného kozího mléka. Pochází z Kanárských ostrovů, konkrétně z ostrova Fuerteventura.
  • FrancieFrancie

    21. 02. 2021 - Etiketa sýra Saint Nectaire Laitier ze stejné oblasti, která je domovem tohoto typu sýra. Také tento sýr má chráněné označení původu. Jeho prvotní výroba se uskutečnila v mlékárně Croix St. Robert a poté jeho zrání probíhalo v sýrárně společnosti Les Fromageries Occitanes Veillac v Lanobre.
  • FrancieFrancie

    16. 02. 2021 - Na etiketě sýra Saint Nectaire fermier je přímo zobrazena románská katedrála Saint Nectaire v oblasti jeho původu, tedy hornaté krajině Auvergne. Sýr má značku chráněného označení původu.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    11. 02. 2021 - Moeche - sýr z pasterovaného kravského mléka mající 50 % sušiny a 45 % tuku v sušině byl vyráběný v oblasti La Coruňa.
  • Velká BritánieVelká Británie

    06. 02. 2021 - Etiketa pro 2 roky zrající čedar Reserve cheddar pod značkou Westminster vyrábí pro britský trh i pro zahraničí společnost Somerdale. Takto dlouho zrající čedar se vyznačuje již velmi silnou chutí a vůní, jak zní také upozornění na etiketě.
  • FrancieFrancie

    01. 02. 2021 - Inspiraci starou bajkou, v tomto případě jen vyobrazením ptáka držícího v zobáku sýr, můžeme spatřit na nové etiketě sýra Brie truffé, tedy brie s lanýži. Tento sýr se vyrábí ze syrového kravského mléka v oblasti Seiny a Marny a pyšní se pečetí artisanálního, tedy řemeslného výrobku. Výrobcem je sýrárna Loiseau, jejíž historie afinování sahá do roku 1921. Podnětem k zobrazení ptáka v designu etikety bylo ovšem také samotné jméno společnosti, neboť slovo l´oiseau znamená ve francouzštině pták.
  • ItálieItálie

    27. 01. 2021 - Montasio Fresco PDO je italský tvrdý sýr s chráněným označením původu (PDO), který vyrobila společnost Laterie Venete Spa Vedelago pro maloobchodní řetězec Lidl pod jeho privátní značkou Italiamo.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    22. 01. 2021 - Etiketa dlouhozrajícího tvrdého sýra El Pastor z ovčího mléka s vysokým obsahem sušiny (58 %) a se 45 % tuku v sušině. Sýr s denominací původu z kraje Zamora vyrábí společnost Hijos de Salvador Rodriguez v Santa Cristina de La Polvorosa.
  • FrancieFrancie

    17. 01. 2021 - Stará etiketa Fromage extra z oblasti Lorraine se známým motivem bajky o lišce, vráně a sýru. Sýry s touto etiketou vyráběla sýrárna Fromagerie P. L. Hote v Nonhigny.
  • Česká republikaČeská republika

    12. 01. 2021 - Etiketa čerstvého sýra Nasz mleczny, který pod značkou NaTurek vyrábí společnost SAVENCIA fromage & dairy Czech Republic v závodě Pribina Přibyslav na Vysočině.
  • Velká BritánieVelká Británie

    07. 01. 2021 - Čerstvý sýr La Fresca Margarita vyrábí ekologický statek Feltham's Farm v hrabství Sommerset. Tento mléčný bio výrobek má pečer asociace pro ekologické hospodaření s půdou a je odrazem stoupajícího zájmu britských spotřebitelů o faremní a artisanální sýry, jejichž počty neustále stoupají. Zvolené jméno sýra Margarita znamená v angličtině také kopretinu.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    02. 01. 2021 - Artisanální sýr Virgen de Turruchel ze směsi pasterovaného kravského, ovčího a kozího mléka se vyrábí pro řemeslnou sýrárnu v Tiriezu v oblasti Albacette. Sýr se vyznačuje vysokým obsahem sušiny (55 %) a též poměrně vysokým - 50% obsahem tuku v sušině.
  • NizozemíNizozemí

    28. 12. 2020 - Etiketa holandského zrajícího sýra se zeleným pestem, který se vyrábí pod značkou Henri Willig. Dnes velkou sýrařskou firmu Henri Willig Group, která exportuje holandské sýry do více než 35 zemí, založil pan Henri Willig, jehož původní farmu ročně navštíví zhruba 1 milión návštěvníků.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 |

Novinky
Slovensko
Slovensko
13. 05. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
08. 05. 2025: Celá novinka

Dánsko
Dánsko
03. 05. 2025: Celá novinka

Kanada
Kanada
28. 04. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
23. 04. 2025: Celá novinka

Norsko
Norsko
18. 04. 2025: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz