Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2020
obsahuje původní sbírka
252 420 kusů
etiket a obalů
a
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
|
Novinky 20. 04. 2021 - Velká etiketa na kolo sýra Roccolo Valtaleggio značky casArrigoni. 15. 04. 2021 - Tradiční "Livaňský sýr" z ovčího mléka vyrábí přímo v oblasti Livna rodina Baković ve své faremní mlékárně. 10. 04. 2021 - Etiketa na výseč tradičního tureckého sýra Tulum, který pod značkou YÖRÜKBASI vyrábí společnost Haktan Peynircilik. 02. 04. 2021 - Etiketa sýra Queso Zamorano vyrobeného v regionu Zamora ze směsi ovčího a kravského mléka. 28. 03. 2021 - Stará etiketa "skutečného" - veritable - camembertu, který pod názvem Des Grands Paturages vyráběla mlékárna Bruneau-Doré v St. Mars-de-Locquenay v departamentu Sarthe. 23. 03. 2021 - Dobře prozrálý anglický VINTAGE Cheddar, jen se prodává ve stáří 15 měsíců, prodává společnost Somerdale International pod známou značkou Westminster. 18. 03. 2021 - Queso Girones - etiketa zrajícího tučného sýra z pasterovaného kravského mléka z oblasti Girony, výrobcem je sýrárna La Selva. 13. 03. 2021 - Etiketka farmářského čerstvého sýra z plnotučného syrového kozího mléka Le Biquette Breizh, který byl oceněn bronzovou medailí na výstavě v Paříi v roce 2018. Sýr byl vyroben na kozí farmě v bretaňské vesničce Plouyé. 08. 03. 2021 - Starí etiketa sýra Herreňo, který ze směsného kozího, kravského a ovčího mléka vyrobilo drustvo z El Hierro na Kanárských ostrovech. 03. 03. 2021 - K oslavě narození nového dítěte v královské rodině dala společnost Somerdale na trh ručně vyráběný čedar pod značkou Westminster s názvem Royal addition - Celebrating the birth of the new royal baby. 26. 02. 2021 - Quesos Maxorata je čerstvý polotučný sýr z pasterovaného kozího mléka. Pochází z Kanárských ostrovů, konkrétně z ostrova Fuerteventura. 21. 02. 2021 - Etiketa sýra Saint Nectaire Laitier ze stejné oblasti, která je domovem tohoto typu sýra. Také tento sýr má chráněné označení původu. Jeho prvotní výroba se uskutečnila v mlékárně Croix St. Robert a poté jeho zrání probíhalo v sýrárně společnosti Les Fromageries Occitanes Veillac v Lanobre. 16. 02. 2021 - Na etiketě sýra Saint Nectaire fermier je přímo zobrazena románská katedrála Saint Nectaire v oblasti jeho původu, tedy hornaté krajině Auvergne. Sýr má značku chráněného označení původu. 11. 02. 2021 - Moeche - sýr z pasterovaného kravského mléka mající 50 % suiny a 45 % tuku v suině byl vyráběný v oblasti La Coruňa. 06. 02. 2021 - Etiketa pro 2 roky zrající čedar Reserve cheddar pod značkou Westminster vyrábí pro britský trh i
pro zahraničí společnost Somerdale. Takto dlouho zrající čedar se vyznačuje ji velmi silnou chutí a vůní, jak zní také upozornění na etiketě. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 |
|
|