Laktos collection - English version

Novinky

  • Česká republikaČeská republika

    18. 03. 2024 - Etiketa na velkoobchodní balení čerstvého sýra Mandava pod značkou Milko od Polabských mlékáren v Poděbradech.
  • FinskoFinsko

    13. 03. 2024 - Koskenlaskija je tavený sýr od známé finské mlékárenské společnosti Valio.
  • ChorvatskoChorvatsko

    08. 03. 2024 - Tvrdý kozí sýr Caprodur vyrábí chorvatská mlékárna Vindija ve Varaždinu.
  • FrancieFrancie

    03. 03. 2024 - Camember s názvem Le Cadre Noir se 45 % tuku v sušině byl vyráběn v mlékárně Amy v Montreuil-Bellay, která byla založena roku 1904 a fungovala do roku 1976.
  • Česká republikaČeská republika

    28. 02. 2024 - Nový tvrdý sýr Kapitán zraje 12 měsíců v jihlavských sklepích spoečnosti Moravia Lacto.
  • FrancieFrancie

    23. 02. 2024 - Francouzskou sýrovou specialitu ze syrového mléka Chaource fermier s pečetí chráněného značení původu vyrábí Gaec des Tourelles v Ervy-le-Chatel v oblasti Chaource.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    18. 02. 2024 - Tvrdý sýr ze syrového ovčího mléka s názvem Siglo de Oro je vyráběn v provincii León.
  • AustrálieAustrálie

    13. 02. 2024 - Chilli Brie je australský sýr s kousky chili papriček v těstě. Na obalu je deklarována ruční výroba v městě Shoalhaven pro známou australskou značku Unicorn.
  • PolskoPolsko

    08. 02. 2024 - Obal pro výseč tvrdého, min. 6 měsíců zrajícího polského sýra Bursztyn (v překladu Jantar), jehož výrobcem je družstevní mlékárenská společnost Spomlek.
  • ItálieItálie

    03. 02. 2024 - Známý italský sýr Bel Paese vyráběný zde pod značkou Galbani stejnojmennou společností se sídlem v Miláně patřící již řadu let k mlékárenského koncernu Lactalis.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    29. 01. 2024 - Zrající sýr Quesle ze směsného kravského a ovčího mléka (min. 80 % kravského a min. 5 % ovčího) s obsahem tuku 29 g ve 100 g sýra vyrábí společnost Quesos El Pastor v provincii Zamora na severozápadě Španělska.
  • Česká republikaČeská republika

    24. 01. 2024 - Čerstvý sýr balkánského typu se značkou Regionální potravina vyrábí v Královéhradeckém kraji zemědělská společnost Karsit Agro.
  • ŠvýcarskoŠvýcarsko

    19. 01. 2024 - Etiketa na polotučný Brie.Suisse od švýcarské firmy Baer.
  • FrancieFrancie

    14. 01. 2024 - Inspirace historickým designem na etiketě sýra Brie de Meaux ze syrového mléka, který vyrábí přímo v tradiční oblasti Meaux sýrařská společnost Société Fromager de Raival. Sýr má přidělenu známku chráněného značení původu AOP.
  • ItálieItálie

    09. 01. 2024 - Etiketa tvrdého zrajícího sýra Alta Badia, který se vyrábí v Jižním Tyrolsku v italské oblasti Alto Adige.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 |

Novinky
Česká republika
Česká republika
18. 03. 2024: Celá novinka

Finsko
Finsko
13. 03. 2024: Celá novinka

Chorvatsko
Chorvatsko
08. 03. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
03. 03. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
28. 02. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
23. 02. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz