Laktos collection - English version

Novinky

  • JaponskoJaponsko

    22. 05. 2020 - Lákavý obal slibující lahodné spojení malin, čokolády a smetany neskrývá dezert, ale pro nás daleko prozaičtější výrobek: kostičky taveného sýra. Pod mezinárodní značkou Philadelphia jej vyrábí japonská pobočka amerického potravinářského koncernu Kraft Heinz Company. Sladké, často ovocné příchutě tavených sýrů jsou pro Dálný Východ typické, ikdyž se s nimi můžeme setkat i v produkci ruských či ukrajinských výrobců.
  • AustrálieAustrálie

    17. 05. 2020 - Krémový "Double Brie" s vyšším obsahem tuku vyrábí mlékárna King Island Dairy pouze z mléka krav pasoucích se na ostrově King Island patřícímu k Tasmánii. Na etiketě vidíme v typickém logu firmy i maják na mysu, který je součástí názvu tohoto konkrétního výrobku: Cape Wickham.
  • NěmeckoNěmecko

    12. 05. 2020 - Bio polotvrdý sýr s medvědím česnekem vyrábí pod značkou besser BIO dolnobavorská sýrárna Innstolz Käserwerk Roiner. Jejich etikety se značkou besser BIO zdobí již několik let pěkný rustikální design připomínající dřevoryt.
  • Česká republikaČeská republika

    07. 05. 2020 - Design čerstvého sýra typu žervé pro děti s názvem Žervinka, který vyrábí společnost Laktos.
  • Jižní KoreaJižní Korea

    02. 05. 2020 - Dětské balení taveného sýra s jahodovou příchutí, který vyrábí největší jihokorejská mlékárenská společnost Seoul Milk. Byla založena v roce 1937 jako družstvo producentů mléka, jímž zůstává dodnes. Má několik výrobních závodů, sídlo společnosti je v Soulu. Hlavním výrobním programem jsou ochucená mléka (jichž je také významným exportérem), ale dělají i širší sortiment: máslo, sýry, jogurty apod.
  • ŘeckoŘecko

    27. 04. 2020 - Tvrdý sýr Graviéra patří v Řecku k nejoblíbenějším sýrům. Tato etiketa patří verzi z ovčího biomléka, kterou pod značkou BIO FARM prodává řecká společnost Biofarma.
  • SlovenskoSlovensko

    22. 04. 2020 - Jednoduchá etiketa faremního výrobce SHR Oĺga Apoleníková se značkou Salaš Pružina na sýru "100% Ovčia Bryndza Salašnícka", který svojí výbornou kvalitou získal letos diplom na Celostátních přehlídkách sýrů Praha 2020.
  • Velká BritánieVelká Británie

    17. 04. 2020 - Oblíbenou anglickou kombinaci sýra s alkoholem představuje etiketa čedaru Glenphilly se sladovou whisky. Vyrábí jej anglická společnost Ilchester Cheese Co. Ltd., která se již od svého založení v roce v roce 1962 specializuje místo přímé výroby přírodních sýrů na jejich kombinování s nejrůznějšími přísadami.
  • Česká republikaČeská republika

    12. 04. 2020 - Etiketa polotvrdého zrajícího sýra Raclette k rozpékání vyrábí Farma Bláto. Pěkně řešená grafika i s povinnými texty na minimálním prostoru etikety, image faremního sýra podtrhuje design s vybraným typem a barvou papíru.
  • FrancieFrancie

    07. 04. 2020 - Vykrajovaná etiketa z jemného papíru pokládaná na měkký zrající sýr s omývanou kůrkou. Tento sýr s názvem Fleurs d´Anjou, tedy "Květy z Anjou" má uvnitř jemnou rozplývavou texturu a naoranžovělou kůru s jemně prokvétající bílou plísní. Z biomléka jerseyských krav jej vyrábí mlékárna Bernard Gaborit, která se specializuje na výrobu mléčných výrobků z ekologicky chovaných jerseyských krav, koz a ovcí.
  • ItálieItálie

    02. 04. 2020 - Tavený sýr Formaggino BIO od severoitalské společnosti inalpi. Pro ni je typické, že u všech svých mléčných výrobků hrdě deklaruje zaručený původ mléka z oblasti Piemontu. A to nejen u zrajících sýrů, ale také u sýrů tavených a dokonce i u sušeného mléka.
  • ŠpanělskoŠpanělsko

    28. 03. 2020 - Čerstvý kozí sýr Santa Gadea z bio mléka pochází z oblasti Burgosu. Jak je vidět, sýr určený též k exportu má kromě domácí španělské značky bio produktů též značky nejvýznamnějších exportních trhů - francouzskou, americkou a německou.
  • RakouskoRakousko

    23. 03. 2020 - Emmentaler pod značkou Bio Wiesen Milch (Luční mléko) dodává na trh rakouská společnost Kärntnermilch. Všechny výrobky s touto značkou jsou vyrobeny z mléka, které musí splňovat nadstandardní parametry ekologické produkce, z nichž je klíčové dominantní zastoupení pastvy, tedy trávy a v zimě sena z ekologicky obbhospodařovaných luk a pastvin v krmné dávce dojnic.
  • JaponskoJaponsko

    18. 03. 2020 - Elegantní typicky japonský design malé krabičky sýrů od jedné z největších japonských (ale i světových) mlékárenských společností Meiji, jejíž historie sahá až do roku 1917.
  • Česká republikaČeská republika

    13. 03. 2020 - Král sýrů Hermadur v novém designu akcentujícím chuť tohoto u nás jedinečného sýra a možný způsob jeho konzumace. Vyrábí se v závodě Pribina Přibyslav, který patří do společnosti SAVENCIA Fromage & Dairy Czech republic.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 |

Novinky
Japonsko
Japonsko
22. 05. 2020: Celá novinka

Austrálie
Austrálie
17. 05. 2020: Celá novinka

Německo
Německo
12. 05. 2020: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
07. 05. 2020: Celá novinka

Jižní Korea
Jižní Korea
02. 05. 2020: Celá novinka

Řecko
Řecko
27. 04. 2020: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz