Nabídka
Etiketa ze sbírky
Prospekt o sbírce
Ke dni 31.12.2023
obsahuje původní sbírka
255 496 kusů
etiket a obalů
186 970 kusů
etiket ze sbírky
Mathiase van Kempena
a
182 607 kusů
etiket ze sbírky
Milana Kaňoka
|
Novinky 21. 12. 2016 - Anglické etikety se mění, nastupuje určitá strohost a funkčnost. Uplatňuje se u velkých i malých firem. 16. 12. 2016 - Do kolekce polských sýrů ve sbírce přibývají i farmářské etikety. 11. 12. 2016 - Pokud budete mít štěstí a dostanete odpověď na svou žádost o etikety, získáte etikety s hezkou grafikou. 06. 12. 2016 - Francouzské etikety se dobře řadí podle euročísla, uvedeného oválku s uvedením departmentu a výrobce. Mají ho i drobné etikety, ale jak je vidět, naporti tomu na velké etiketě číslo není. 01. 12. 2016 - Společnost Lactalis rozšiřuje svou působnost i v zámoří. Ve státě New york v sýrárně Sorrento vyrábí sýry italského typu. 26. 11. 2016 - Společnost BEL vyrábí svůj úspěšný čerstvý sýr Boursin přímo v Kanadě. 21. 11. 2016 - Tradiční olomoucké tvarůžky u nás vyrábí firma A. W. Loštice. Je to firma s opravdu dlouho tradicí, jak dokazuje jubilejní etiketa. 16. 11. 2016 - Jak jsem (ne)založil malou farmu aneb fiktivní (?) příběh začínajícího chovatele: Unaven ruchem velkoměsta jsem nechal svůj městský byt dětem a za většinu úspor si koupil chalupu na samotě u lesa. Vlastně malý stateček za vesnicí na okraji Jeseníků, se stodolou a pár chlívky, kousek pole hned za chalupou, za polem, hned pod lesem krásná louka plná květin a šťavnaté trávy. Prostě ráj. 11. 11. 2016 - Mohli bychom také napsat Francie, protože sýr KIRI pro japonský trh byl ve Francii vyroben. Obal má ale speciální grafiku. 06. 11. 2016 - Jubileum 75 let slaví velká společnost Agropur. K jubileu vydala také několik etiket. 01. 11. 2016 - V našich putováních za sýry jsme společně za posledních deset let procestovali téměř celý svět, ale ještě jsme se ani jednou nezastavili u nás doma. A to bych nyní velmi rád změnil. Nedávno jsem byl totiž pozván jako sýrařský porotce do Mikulova na Festival tradičních sýrů Čech, Moravy a Slovenska "SÝR 2016" spojený s národní sýrařskou soutěží malých a regionálních výrobců sýrů. Byla to velmi krásná, řekl bych až poetická a hlavně sýrově lahodná akce konaná v historickém centru Mikulova ve dnech 17. - 18. září, v letošním roce už počtvrté, umocněná navíc překrásným
mikulovským prostředím a za nádherného počasí babího léta. A já jsem si to tu v městě,
provoněném sýry vyrobenými ze všech druhů mlék, skutečně užíval. 25. 10. 2016 - Společnost Savencia rozšiřuje počet výrobků se značkou Milkana. Používá se v řadě evropských i mimoevropských zemí. 20. 10. 2016 - Výroba kozích sýrů se rozšiřuje i v Bulharsku. Některé výrobky mají i atraktivní, moderní obaly. 15. 10. 2016 - V Argentině je tradiční značkou tavených sýrů Adler. Firma vystřídala několik majitelů, ale značka byla zachována. 10. 10. 2016 - k některým významnějším událostem - třeba sportovním - se vydávají příležitostné sýrové etikety. Mistrovství Evropy v kopané se konalo ve Francii a není divu, že to připomenula i společnost BEL. Příležitostných etiket bylo možná vydáno víc, třeba ještě do sbírek přijdou. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 |
|
|