Laktos collection - English version

RakouskoRakousko

08. 03. 2017 - V dalším díle nekonečného seriálu "Putování za sýry" bych se chtěl dotknout problematiky afinování sýrů. O afinačních technikách jsem vám sice již několikrát vyprávěl, např. v dílech "Hesenské putování za sýry" nebo "Na návštěvě u 'sýrových machrů' v Dolním Rakousku" nebo i v jiných článcích z dřívějších vydání Potravinářské Revue, tentokrát bych však chtěl blíže objasnit smysl těchto metod a na několika konkrétních příkladech představit další zajímavé sýrové výrobky z této "skupiny". Poté, co jsem byl přijat do vzácného klubu "Společenství mezinárodních sýrařů - Bratrství Svatého Uguzona", jsem totiž poznal několik významných lidí, kteří se afinováním sýrů zabývají, a postupně získal možnost některé z nich navštívit.

Celý článek


Novinky
Francie
Francie
27. 05. 2024: Celá novinka

Irsko
Irsko
22. 05. 2024: Celá novinka

Španělsko
Španělsko
17. 05. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
12. 05. 2024: Celá novinka

Kanada
Kanada
07. 05. 2024: Celá novinka

Polsko
Polsko
02. 05. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz