Laktos collection - English version

ŠvýcarskoŠvýcarsko

17. 04. 2018 - Před časem jsem vám v našem sýrařském putování vyprávěl o velmi osobitém švýcarském Appenzellerském sýru opředeném letitým tajemstvím jeho výroby. Říkají o něm, že je "nejpikantnějším" sýrem Švýcarska, je součástí zdejšího kulturního a řemeslného dědictví, a proto se jeho výrobní postup dodnes předává z generace na generaci. Aby ho poznali turisté z celého světa směřující do oblasti Appenzellu, vybudovali zdejší sedláci ve vesnici Stein unikátní ukázkovou sýrárnu, která oslavila letos v létě již 40 let své existence. Pojďme se tedy ještě jednou do Steinu podívat a připomenout si tento zajímavý produkt.

Celý článek.


Novinky
Francie
Francie
18. 10. 2018: Celá novinka

Itálie
Itálie
13. 10. 2018: Celá novinka

Francie
Francie
08. 10. 2018: Celá novinka

Švýcarsko
Švýcarsko
03. 10. 2018: Celá novinka

Argentina
Argentina
28. 09. 2018: Celá novinka

Velká Británie
Velká Británie
23. 09. 2018: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz