Laktos collection - English version

ŠvýcarskoŠvýcarsko

17. 04. 2018 - Před časem jsem vám v našem sýrařském putování vyprávěl o velmi osobitém švýcarském Appenzellerském sýru opředeném letitým tajemstvím jeho výroby. Říkají o něm, že je "nejpikantnějším" sýrem Švýcarska, je součástí zdejšího kulturního a řemeslného dědictví, a proto se jeho výrobní postup dodnes předává z generace na generaci. Aby ho poznali turisté z celého světa směřující do oblasti Appenzellu, vybudovali zdejší sedláci ve vesnici Stein unikátní ukázkovou sýrárnu, která oslavila letos v létě již 40 let své existence. Pojďme se tedy ještě jednou do Steinu podívat a připomenout si tento zajímavý produkt.

Celý článek.


Novinky
Česká republika
Česká republika
24. 03. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
19. 03. 2025: Celá novinka

Itálie
Itálie
14. 03. 2025: Celá novinka

Norsko
Norsko
09. 03. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
04. 03. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
27. 02. 2025: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz