Laktos collection - English version

SlovenskoSlovensko

23. 10. 2019 - Papírový přebal na bloček tvrdého sýra Vrchár, který zraje minimálně 6 měsíců. Tradičním výrobcem této speciality je Liptovská mliekáreň v Liptovském Mikuláši, která nyní patří do společnosti SAVENCIA fromage & dairy. Sýry se vyrábějí z mléka krav, které se pasou od jara do podzimu na horských pastvinách.

Cheese label


Novinky
Francie
Francie
14. 09. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
09. 09. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
04. 09. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
30. 08. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
25. 08. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
20. 08. 2020: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz