Laktos collection - English version

SlovenskoSlovensko

23. 10. 2019 - Papírový přebal na bloček tvrdého sýra Vrchár, který zraje minimálně 6 měsíců. Tradičním výrobcem této speciality je Liptovská mliekáreň v Liptovském Mikuláši, která nyní patří do společnosti SAVENCIA fromage & dairy. Sýry se vyrábějí z mléka krav, které se pasou od jara do podzimu na horských pastvinách.

Cheese label


Novinky
Kanada
Kanada
16. 06. 2024: Celá novinka

Srbsko
Srbsko
11. 06. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
06. 06. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
01. 06. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
27. 05. 2024: Celá novinka

Irsko
Irsko
22. 05. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz