Laktos collection - English version

SlovenskoSlovensko

23. 10. 2019 - Papírový přebal na bloček tvrdého sýra Vrchár, který zraje minimálně 6 měsíců. Tradičním výrobcem této speciality je Liptovská mliekáreň v Liptovském Mikuláši, která nyní patří do společnosti SAVENCIA fromage & dairy. Sýry se vyrábějí z mléka krav, které se pasou od jara do podzimu na horských pastvinách.

Cheese label


Novinky
Francie
Francie
22. 01. 2020: Celá novinka

Turecko
Turecko
17. 01. 2020: Celá novinka

Velká Británie
Velká Británie
12. 01. 2020: Celá novinka

Rusko
Rusko
07. 01. 2020: Celá novinka

Francie
Francie
02. 01. 2020: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
27. 12. 2019: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz