Laktos collection - English version

JaponskoJaponsko

20. 06. 2014 - V minulém díle seriálu „Putování za sýry“ jsme společně navštívili Japonsko a povídali jsme si o tamních přírodních sýrech a jejich odlišnostech od sýrů evropských.

Dozvěděli jsme se, že na japonském sýrovém trhu dominují zejména sýry tavené, které se na celkové spotřebě podílejí více než 45 %. Jejich zdejší výroba a především inovativní sortimentní rozmanitost je nesmírně zajímavá. Při sepisování této seriálové kapitoly jsem se proto o pomoc obrátil na Ing. Václava Bártu, se kterým jsem koncem října japonské tavírenství poznával, a oba nás při tom doprovázel též dr. Yoshihiro Kawasaki, uznávaný tavírenský odborník ze společnosti Megmilk Snow Brand, se kterým jsme se již před několika lety mohli blíže poznat u nás v Čechách.

Celý článek

Novinky
Irsko
Irsko
17. 04. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
12. 04. 2024: Celá novinka

Švýcarsko
Švýcarsko
07. 04. 2024: Celá novinka

Španělsko
Španělsko
02. 04. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
28. 03. 2024: Celá novinka

Polsko
Polsko
23. 03. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz