Laktos collection - English version

FrancieFrancie

19. 10. 2020 - Caprice et c'est tout! Ikonický sýr s bílou plísní na povrchu Caprice des Dieux (Rozmar bohů), který vyvinul pan Bongrain ve Francii v roce 1956, si na tomto obalu dovolil variaci názvu, aby podtrhl jednu aktuálně poptávanou kvalitu - jednoduché složení. Jak uvádějí texty na spodní části obalu, je to jednoduchý recept: francouzské mléko, smetana, špetka soli a to je všechno. Název tedy zní: Caprice a to je vše. Na základě úspěchu Caprice des Dieux vybudoval pan Bongrain velkou francouzskou a později i nadnárodní firmu Savencia Fromage & Dairy zaměřenou primárně na výrobu sýrařských specialit. Rodina Bongrain je stále majoritním vlastníkem firmy.


Novinky
Česká republika
Česká republika
30. 01. 2023: Celá novinka

Francie
Francie
25. 01. 2023: Celá novinka

Francie
Francie
20. 01. 2023: Celá novinka

Slovensko
Slovensko
14. 01. 2023: Celá novinka

Slovensko
Slovensko
09. 01. 2023: Celá novinka

Nizozemsko
Nizozemsko
04. 01. 2023: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz