Laktos collection - English version

FrancieFrancie

24. 09. 2020 - Pérail du Larzac je ovčí sýr z plnotučného termizovaného ovčího mléka (tedy ošetřeného o něco nižší teplotou než pasterizací) s absolutní tučností 21 %. Výrobcem je družstevní sýrárna Bergers du Larzac v jižní Francii. Jedná se o měkký sýr s výraznější chutí, který je formován a solen ručně.


Novinky
Česká republika
Česká republika
19. 10. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
14. 10. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
09. 10. 2024: Celá novinka

USA
USA
04. 10. 2024: Celá novinka

Itálie
Itálie
29. 09. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
24. 09. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz