Laktos collection - English version

ŠvýcarskoŠvýcarsko

25. 12. 2022 - Engadin Creppun - polotvrdý plnotučný sýr z alpského bio mléka vyráběný ve Švýcarsku mlékárnou Lataria Engiadinaisa SA v obci Bever. Jako produkt ekologického hospodaření má výrobek národní certifikační značku BioSuisse. Sýrárna v Beveru se nachází v nadmořské výšce 1700 metrů a je tak nejvýše položenou sýrárnou ve Švýcarsku. Název výrobku i mlékárny je odvozen od tamní oblasti Engadin, která je milovníkům zimních sportů známá spíše městem Svatý Mořic, od něhož je Bever vzdálen jen necelých 10 km.

sýrová etiketa


Novinky
Francie
Francie
18. 11. 2024: Celá novinka

USA
USA
13. 11. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
08. 11. 2024: Celá novinka

Litva
Litva
03. 11. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
29. 10. 2024: Celá novinka

Norsko
Norsko
24. 10. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz