Laktos collection - English version

ItálieItálie

26. 07. 2020 - Fontal je polotvrdý sýr ze severní Itálie. Má jemnou rozplývavou chuť danou vyšším podílem smetany. Tuto verzi v bio kvalitě vyrábí společnost Inalpi, která klade primární důraz na regionální původ suroviny - mléka z oblasti Piemontu. Zatímco originální sýr Fontina Val d´Aosta, se vyrábí z nepasterovaného mléka a v údolí Aosty se produkuje již od 12. století, jeho novější verze Fontina se vyrábí z mléka pasterovaného.

Cheese label


Novinky
Česká republika
Česká republika
08. 11. 2024: Celá novinka

Litva
Litva
03. 11. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
29. 10. 2024: Celá novinka

Norsko
Norsko
24. 10. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
19. 10. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
14. 10. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz