Laktos collection - English version

FrancieFrancie

19. 03. 2025 - Známý francouzský měkký zrající sýr Brillat-Savarin, zde vyrobený z pasterovaného mléka ve faremní sýrárně Juchy, nese evropskou pečeť chráněného zeměpisného označení. Sýr má vysoký obsah tuku, 72 % tvs., což mu dává vysokou jemnoust a lahodnost chuti. V této sýrárně se výroba sýra Brillat-Savarin provádí ručně. Místo výroby je v malé obci Lizines, která se nachází asi 80 km jihovýchodně od Paříže.

sýrová etiketa


Novinky
Kanada
Kanada
28. 04. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
23. 04. 2025: Celá novinka

Norsko
Norsko
18. 04. 2025: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
13. 04. 2025: Celá novinka

Brazílie
Brazílie
08. 04. 2025: Celá novinka

Francie
Francie
03. 04. 2025: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz