Laktos collection - English version

FrancieFrancie

20. 08. 2020 - Etiketa 5 týdnů na slámě zrajícího sýru Saint-Nectaire fermier ze syrového plnotučného kravského mléka. Tento sýr nese označení "fermier", tedy se vyrábí na farmě. Jeho zrání pak probíhá v sýrárně Vaissaire Papon v Aubière, což je malé městečko s cca 10 tisíci obyvateli na jihu střední části Francie. Sýr nese chráněné značení původu (AOP).


Novinky
Česká republika
Česká republika
09. 10. 2024: Celá novinka

USA
USA
04. 10. 2024: Celá novinka

Itálie
Itálie
29. 09. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
24. 09. 2024: Celá novinka

Francie
Francie
19. 09. 2024: Celá novinka

Česká republika
Česká republika
14. 09. 2024: Celá novinka

Laktos collection - Cheese labels - All rights reservedONCZ.NET Copyright © Laktos Praha, spol. s.r.o. & Ladislav Likler. CMS phpRS. Webdesign by PENAweb. optimalizace PageRank.cz